Δείτε Live, το ιστορικό συμβούλιο για το Γήπεδο της ΑΕΚ, στην Νέα Φιλαδέλφεια σε υψηλή ευκρίνια-HD!(Έναρξη 7.00μμ)

1

live-aek-symvoylio-nea-filadelfeia-02.10.2013-Η μεγάλη ώρα για τους Ενωσίτες αλλά και για όλους τους Φιλαδελφειώτες, έφτασε…

Και επίσημα πλέον σήμερα Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) θα γίνει η  ενημέρωση και παρουσίαση του φακέλου για το γήπεδο της ΑΕΚ, στο Δημοτικό συμβούλιο του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Το «παρών» θα δώσει ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος θέλει να έχει μπροστά του σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, προκειμένου να παρουσιάσει λεπτομερώς το πλάνο της «Αγιάς Σοφιάς».

  • Παρακολουθήσατε το ιστορικό συμβούλιο  ζωντανά-Live στις οθόνες του υπολογιστή σας , από το Fx-news.gr(WebTv), σε συνεργασία με τον αθλητικό ειδησεογραφικό ιστότοπο που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα της ΑΕΚ, το γνωστό σας, Aek-Live.gr,   με ψηφιακή μετάδοση υψηλής ευκρίνιας(HD)!

Δείτε σε επόμενες αναρτήσεις του Fx-news.gr, πλούσιο Φωτορεπορτάζ καθώς και ένα video έκπληξη…

Προηγούμενο άρθρο“ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” για Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια???
Επόμενο άρθροΤΩΡΑ: Οι πρώτες φωτογραφίες από το Ιστορικό συμβούλιο ΑΕΚ-Δ.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Φίλε ΒΑΣΙΛΗ αισθάνομαι την υποχρέωση να σε ευχαριστήσω για την προσφορά σου ,διότι μου έδωσες την δυνατότητα να παρακολουθήσω ”Live” την σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου η οποία ηταν ενημερωτική πανηγυρική και συνεναιτική.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.