Γήπεδο ΑΕΚ: Συγκίνηση και δέος με το νέο βίντεο του “Ναού”!

0

nea_filadelfeia_0Συγκινησιακά φορτισμένο ήταν το κλίμα στην πρώτη γενική συνέλευση της Δικέφαλος 1924, της εταιρίας που έχει συσταθεί για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό που ξεχώρισε ήταν ένα βίντεο που προβλήθηκε σε όλα τα μέλη που ήταν εκεί και το οποίο αφορούσε το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, με σαφή αναφορά στους δεσμούς της ΑΕΚ με την προσφυγιά. Το συγκεκριμένο βίντεο, που άρεσε και συγκίνησε τους πάντες, είναι ένα μικρό δείγμα των όσων θα δούμε όλοι στην επίσημη παρουσίαση του νέου γηπέδου στις 6 Νοεμβρίου!

Σε αυτή την πρώτη ιστορική Γ.Σ. της Δικέφαλος 1924 ξεχώρισαν, μεταξύ άλλων, οι παρουσίες των Πέτρου Παππά (μετά από καιρό στα κοινά της ΑΕΚ) και του Γιώργου Δαλακούρα. Πέραν όσων μπήκαν στο Δ.Σ. της Δικέφαλος 1924, παρόντες ήταν και οι Ηλίας Λιβάνης, Γιώργος Σκρέκης, Κωνσταντίνος Μαρινάκης, Βαγγέλης Ασλανίδης, Βάγια Βρετάκου, Στέργιος Γαντζούλας, Γιάννης Ολύμπιος, Απόστολος Πουλοβασίλης, Φώτης Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνος Κοτσάτος, Χαράλαμπος Κουτάς, Ανδρέας Ανατολιωτάκης.

Σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις που πάρθηκαν, προκηρύχθηκε η ΑΜΚ ύψους 30 εκατ. ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι γίνεται ακόμη ένα βήμα προς την επίτευξη του μεγάλου στόχου ενώ έγινε γνωστό και το Δ.Σ. Σε αυτό, από θέση αντιπροέδρου, θα είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που μπαίνει μπροστάρης για την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της!

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τη Γ.Σ. αναφέρει τα εξής.

«Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γ. Συνέλευση των Μετόχων της “Δικέφαλος 1924” Α.Ε. στην οποία παρέστησαν όλοι οι Μέτοχοι. Αποφασίστηκαν τα παρακάτω :
1. Αύξηση του Μ.Κ κατά το ποσό των 30.000.000 ευρώ.
2. Εκλογή νέου Δ.Σ ως εξής :
Κώστας Γενεράκης
Δημήτρης Μελισσανίδης
Γιώργος Δαλακούρας
Παναγιώτης Ζαχόπουλος
Πέτρος Παππάς
Διονύσης Γιαννακόπουλος
Παρασκευάς Κοσμίδης
Ακολούθως συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγέν Δ.Σ.
Στη θέση του Προέδρου ορίστηκε ο κ. Κώστας Γενεράκης και του Αντιπροέδρου ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης».

gazzetta.gr

Προηγούμενο άρθροΗ Μιράντα Κερ χώρισε (pics)
Επόμενο άρθροΒίντεο με ΟΛΟ το Δημοτικό συμβούλιο με θέμα τον Προσφυγικό Οικισμό της Νέας Φιλαδέλφειας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.