Γήπεδο ΑΕΚ: Η “Λαϊκή Συσπείρωση(ΚΚΕ)” καταγγέλει τον Δήμο Φ.Χ. για “Μεθόδευση” και παίρνει θέση…

0

symvoylio-aek-ghpedo-melissanidhs-02.10.2013  (3)Στο “Ιστορικό” Δημοτικό συμβούλιο για το Γήπεδο της ΑΕΚ, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, παρατηρήσαμε ότι οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης της “Λαϊκής Συσπείρωσης(ΚΚΕ)”, αποχώρησαν πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση. Για την στάση τους λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Η Λαϊκή Συσπείρωση Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας καταγγέλλει τη μεθόδευση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει σε απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ,στις 2/10/2013, απουσία των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του ΚΚΕ αποχώρησαν αρνούμενοι να συμμετέχουν σε μία φιέστα που καμία σχέση δεν είχε με συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου.  Η δημοτική αρχή επιδίωξε να εμφανίσει ομόφωνη την απόφαση για παράδοση, στα επιχειρηματικά συμφέροντα , του χώρου που είχε παραχωρηθεί από το δήμο στην ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Είμαστε αντίθετοι με αυτή τη μεθόδευση  που δεν εξυπηρετεί τις πραγματικές ανάγκες για άθληση της νεολαίας και του λαού της Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνας.

Υποστηρίζουμε την κατασκευή αθλητικού κέντρου, στα όρια του παλιού γηπέδου,  με χρηματοδότηση εξ ολοκλήρου από το κράτος , που θα καλύψει τις υποδομές για όλα τα αθλήματα και τα ερασιτεχνικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στο Δήμο , μεταξύ αυτών και την ΑΕΚ.

Προηγούμενο άρθροΠαναγίτσα Ν.Φιλαδέλφειας: Δείτε το πρόγραμμα εορτασμού της Ιεράς Πανήγυρις για την Παναγία Βουρλιώτισσα
Επόμενο άρθροΣοκ για τους ελεύθερους επαγγελματίες…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.