Χάρης Τομπούλογλου-Δήλωση υποψηφιότητας: “Mε την κοινωνία μπροστά αλλάζουμε τη πόλη μας”

1

tompoylogloy-xarhs-KALIMERA-OMORFI-POLI[dropcap style=”3″ size=”3″]M[/dropcap]παίνοντας στην τελική ευθεία για τις προσεχείς  δημοτικές εκλογές το Μάιο του 2014, νιώθω την ανάγκη να σας πω έγκαιρα και ξεκάθαρα τις θέσεις μου.

 Συνεχίζουμε με το νέο και άφθαρτο δυναμικό του ανεξάρτητου συνδυασμού μας “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ” τη προσπάθεια να αλλάξουμε τα πάντα στη πόλη μας:

  • Την σημερινή αδιαφορία για την καθαριότητα και το πράσινο, την έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας, την παλαιοκομματική αντίληψη της συναλλαγής, την ανικανότητα και απουσία διεκδίκησης και απορρόφησης Κοινοτικών και Εθνικών πόρων προς όφελος των δημοτών.

  • Αρνούμαστε να συνεργαστούμε με πρόσωπα και δυνάμεις που έχουν πληγώσει τη πόλη που αγαπάμε. Εμείς ζούμε για το δήμο και όχι από το δήμο.

  • Δεν μας εκφράζει το γκρίζο σήμερα της κοινωνίας μας, η καθημερινή υποβάθμιση της ζωής μας, η εξαθλίωση που μας οδηγούν, η ψυχρή  αναλγησία των αριθμών. Με την κοινωνία μπροστά και με το δήμο μας στη πρώτη γραμμή, θα αντιδράσουμε.

  • Ο ‘‘Καλλικράτης’’ δοκιμάστηκε και απέτυχε! Είναι ένα αυτοδιοικητικό σύστημα για εμάς, χωρίς εμάς!!

  • Δεσμεύομαι ότι οι παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία, τα δημοτικά ιατρεία, τα ΚΑΠΗ αποτελούν προτεραιότητα μου.

  • Παραμένουμε σταθερά κομματικά ανεξάρτητοι. Το κόμμα μας είναι η πόλη μας, η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα.

Χάρης Τομπούλογλου

Πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών
‘’Π. & Α. Κυριακού’’

1 Σεπτεμβρίου 2013

Προηγούμενο άρθρο«Γνώριζαν οι Δήμοι και οι Περιφέρειες για τον ιό του Δυτ. Νείλου» λέει η ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.:
Επόμενο άρθροAmber alert: Εξαφάνιση 5χρονης στο Ιλιον -Πλημμύρισε η Αθήνα με μηνύματα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.