2ο Γ.Ε.Λ. – Γυμνάσιο: Ανακοίνωση με αιχμές για την Δήμαρχο…

0

KATHARISTRIA-SXOLEIOYΟι σύλλογοι των καθηγητών του 2ου ΓΕΛ Νέας Φιλ/φειας και του 2ου Γ/ΣΙΟΥ Νέας Φιλ/φειας με αφορμή το θέμα των σχολικών φυλάκων και των υπαλλήλων καθαριότητας αποφάσισαν:

1)Να δηλώσουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους σχολικούς φύλακες που υπήρξαν εδώ και χρόνια πολύτιμοι βοηθοί και συνεργάτες.

2)Να ζητήσουν την άμεση επανατοποθέτηση των σχολικών φυλάκων καθώς η αναγκαιότητά τους στην εύρυθμη λειτουργία του σχολικού συγκροτήματος είναι δεδομένη.

3)Να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην απαράδεκτη απόφαση της δημάρχου για τη διάθεση της υπαλλήλου καθαριότητας σε τρία σχολεία την ίδια ημέρα.

Αυτό θα έχει σαν επακόλουθο την πλημμελή έως ανύπαρκτη φροντίδα καθαρισμού, καθώς και τη φυσική εξόντωση της ίδιας.Με την απόφαση αυτή θέτει σε κίνδυνο την υγιεινή και την ασφάλεια των μαθητών.

 

Προηγούμενο άρθροΈνωση Γονέων Φ.Χ.: Παραιτήσεις και αλλαγές του Δ.Σ….
Επόμενο άρθροΔιαγωνισμός εισαγωγής 100 στελεχών-φοιτητών στην Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.