Σε γνωστή ταβέρνα… Σαμαράς, Μιχελάκης και Δήμαρχοι…

0

dimarxoiΣε γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς δειπνούν αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του epoli.gr, ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο Υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και Δήμαρχοι της Αττικής.

Η συζήτηση γίνεται σε πολύ καλό κλίμα, με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να ενημερώνεται για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και… νέο Εκλογικό Νόμο και Δημοτικές Εκλογές…

Τα χαμόγελα πολλά, με τους Δημάρχους να ενημερώνουν τους Πρωθυπουργό και Υπουργό Εσωτερικών, για όλα τα φλέγοντα θέματα της Τ.Α. αλλά, κυριότερα, για τις επερχόμενες Εκλογές της Αυτοδιοίκησης το Μάιο, καταθέτοντάς τους τις απόψεις τους, γι’ αυτές.

Για να μη σας ταλαιπωρούμε άλλο, στη συνάντηση είναι, σύμφωνα με τα “μάτια” του epoli.gr, οι Δήμαρχοι Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης, Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς, Χαϊδαρίου, Δημήτρης Μαραβέλιας, Δάφνης – Υμηττού, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, Βριλησσίων, Κώστας Ιωαννίδης, Παπάγου – Χολαργού, Βασίλης Ξύδης και ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Δημήτρης Καλογερόπουλος.  

Προηγούμενο άρθροOι άστεγοι θα πληρώνουν 500 ευρώ για να ζουν στους δρόμους!!!
Επόμενο άρθροΑγιασμός με βιβλία σε ΟΛΑ τα σχολεία…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.