Πρεμιέρα για τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2013 με παιδική εκδήλωση

0

FOTO PAIDIKI EKDILOSI SEPTEMVRIOS 2013Γέμισε η Πλατεία Μιαούλη στην περιοχή Απομάχων, χθες το απόγευμα, από παιδικά χαμόγελα και χαρούμενες φωνές στην πρώτη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, στα πλαίσια του θεσμού «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2013».

Ο Μπόμπ ο Σφουγγαράκης, παρέα με τον υπέροχο κλόουν- μάγο φίλο του και την πολύχρωμη πεταλούδα, χόρεψαν, τραγούδησαν, ζωγράφισαν και αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι, μαζί με τους μικρούς τους φίλους, με κέφι και ενθουσιασμό.

«Ήταν μια χαρούμενη βραδιά σε μια όμορφη πλατεία, σε μια σημαντική περιοχή της πόλης μας, στην οποία λόγω συγκυριών δεν είχαμε διοργανώσει κάποια εκδήλωση μέχρι τώρα. Μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς, να μιλήσουμε και να ακούσουμε τους κατοίκους αυτής της περιοχής και να μοιραστούμε την χαρά των παιδιών μας.

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, υλοποιούμε το φετινό πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων συμπεριλαμβάνοντας στους χώρους διεξαγωγής όσες περισσότερες περιοχές της πόλης μπορούμε, «ζωντανεύοντας» τις γειτονιές μας ενώ παράλληλα δίνουμε την ευκαιρία για διασκέδαση και ψυχαγωγία σε όλους», τονίζει η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας κα Ευτυχία Γαϊτανά – Αποστολάκη.

Προηγούμενο άρθροΦ.Ε.Α.: Ενημέρωση για τις ακαδημίες
Επόμενο άρθροΣΧΟΛΕΙΑ: SOS από την ένωση Γονέων Φιλαδέλφειας – Χαλκηδονας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.