Νόμιμος ο δημόσιος αυνανισμός στη Σουηδία…!!!

3

Η φράση: «στην μπάντα λερώνει», φαίνεται πως αποκτάει ξαφνικά νόημα…

9E40852292FDF990EAC84239E84246D7

Όσοι επιλέγουν να προσφέρουν στιγμές ευχαρίστησης στον εαυτό τους και μάλιστα σε δημόσιο χώρο, ίσως στο εξής να τη γλιτώνουν. Κι αυτό όχι στην Ελλάδα μας, αλλά στην Σουηδία!!! Δικαστήριο της περιοχής Södertörn έκρινε πως η πράξη είναι αποδεκτή σύμφωνα με τον δημόσιο κατήγορο Olof Vrethammar.

Στις 6 Ιουνίου ένας 65χρονος κατέβασε τα εσώρουχά του στην παραλία Drevviken της Στοκχόλμης  και άρχισε να αυνανίζεται κοιτάζοντας τον ωκεανό. Ο άντρας βρέθηκε κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση, αλλά στην δίκη που έγινε την περασμένη εβδομάδα αθωώθηκε, επειδή ο δικαστής αποδέχτηκε τον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι ο άντρας δεν στόχευε προς κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Όπως αναφέρει η Huffington Post επικαλούμενη τοπικά μέσα ενημέρωσης το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο άντρας δεν διέπραξε αδίκημα. Για να είναι αδίκημα πρέπει η σεξουαλική πράξη να αφορά κι άλλον ή, άλλους ανθρώπους. Ο καθένας δηλαδή μπορεί να αυνανίζεται δημόσια, αρκεί να κοιτάζει έναν τοίχο ή, τον ωκεανό.

o-MASTURBATE-A-THON-facebook

 

Εννοείται πως η απόφαση προκάλεσε έκπληξη, αφού ουσιαστικά θεωρεί πως επιτρέπεται η αυτοϊκανοποίηση σε δημόσιους χώρους. Αθώος ο κατηγορούμενος, εδραιώθηκε και το δεδικασμένο: στο εξής ο δημόσιος αυνανισμός στη Σουηδία γίνεται… με το νόμο!!!

 

 

Προηγούμενο άρθρο“Οι δημότες θα πρέπει να μπορούν να εκλέξουν δημοτικούς συμβούλους ανεξάρτητα από τον δήμαρχο”!
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα με νίκη για Χαλκηδονικό!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.