Μικρασιάτες Φ.Χ. και στην Επίδαυρο…

0

DSCF0356Την φθινοπωρινή του εκδρομή πραγματοποίησε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου ο Σύνδεσμος Μικρασιατών  Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ , στην Επίδαυρο.
Μια παρέα 47 ατόμων (όλων των ηλικιών) αναχώρησε το πρωί από τη Ν. Φιλαδέλφεια με προορισμό την Επίδαυρο.
Η πρώτη στάση ήταν στη Μόνη Αγνούντος, μετά την Κόρινθο, όπου οι εκδρομείς ξεναγήθηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, μια εκκλησία που η αρχιτεκτονική της είναι ίδια με την Αγία Σοφία στη Κωνσταντινούπολη.
Στη συνέχεια  επισκέφτηκαν αξιοθέατα του Νομού Αργολίδας, όπως το Μνημείο της Α’ Εθνοσυνέλευσης της Ελλάδας, την Αρχαία Επίδαυρο,  το Μικρό Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, το χωρίο Τραχειά και στο γυρισμό η στάση για τον απογευματινό τους καφέ ήταν το Ναύπλιο.
Στην επιστροφή τους προς τη Ν. Φιλαδέλφεια αφού τραγούδησαν και διασκέδασαν με μικρασιάτικα τραγούδια, έδωσαν το ραντεβού τους στις εκδηλώσεις μνήμης του Συνδέσμου στο τέλος Σεπτεμβρίου και φυσικά στην επόμενη εκδρομή τους, που από ότι ειπώθηκε θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                  Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Τριανταφύλλου                                                                      Κωνσταντίνα Μυλωνά
DSCF0311

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση/Τοποθέτηση – Κουρτέσης Οδυσσέας
Επόμενο άρθροΗ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Απόστολο Κόντο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.