ΛΟΥΚΕΤΟ στα σχολεία από την ΟΛΜΕ!

0

kathigites-660_9Επεισοδιακά θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά για χιλιάδες μαθητές όλων των βαθμίδων καθώς καθηγητές, δάσκαλοι και ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί στήνουν κοινό απεργιακό μέτωπο. Μόλις λίγα 24-ώρα μετά το πρώτο κουδούνι η ΟΛΜΕ θα προχωρήσει σε πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες, οι δάσκαλοι αποφάσισαν να συμπορευθούν μαζί τους, ενώ στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί αλλά και τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος με την ΟΛΜΕ την Τρίτη αποφάσισε συμπόρευση με τους καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου θα προχωρήσουν σε πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Η απόφαση των δασκάλων για το αν θα μετέχουν σε κοινό απεργιακό μέτωπο με τους καθηγητές αναμένεται να ληφθεί την ερχόμενη Πέμπτη, ωστόσο, όπως σημειώνει το Ethnos.gr, προσανατολίζονται στην κήρυξη 48ωρης απεργίας, στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου.

«Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος έχει προκηρύξει αγωνιστικές κινητοποιήσεις αναζητεί τη συμπόρευση και σε αυτό συμφωνήσαμε προηγουμένως με τις άλλες εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες, όπως είναι επίσης βέβαιο ότι θα συνεχίσουμε αγωνιστικά, διεκδικητικά και με κλιμάκωση της προσπάθειας καλώντας σε συσπείρωση όλον τον κλάδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΔΟΕ Χαράλαμπος Κόκκινος.

Σε κινητοποιήσεις, όμως, θα προχωρήσουν και οι καθηγητές των ιδιωτικών σχολείων, με τον αντιπρόεδρο της ΟΙΕΛΕ, Νίκο Παΐζη να δηλώνει ότι οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί θα απεργήσουν στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθροΤρέχουν στην ΦΙΦΑ την ΑΕΚ… και Παράταση στα διαρκείας!
Επόμενο άρθροΠροσλήψεις 8.826 ανέργων στους Δήμους! Δείτε ποια είναι τα κριτήρια…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.