Λίνα Σακκά: Η Φιλαδελφειώτισσα γνωστή ηθοποιός “εξομολογείται”…

0

Lina_sakka-nea-filadelfeia (5)Η Λίνα Σακκά είναι ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης. Γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 1976 μεγάλωσε, πήγε σχολείο και μένει μέχρι και σήμερα στην Νέα Φιλαδέλφεια. Έχει έναν γιο που απέκτησε στις 16 Ιανουαρίου 2012.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στο oneman.gr και τον Θωμά Σγουρό…

Απολαύστε την:

“Δεν θα πάθεις σοκ μόλις με δεις. Δεν είμαι η δίμετρη ξανθιά με το γαλάζιο μάτι και την μπούκλα. Θα με αγγίξεις, γιατί θα σου θυμίσω την αδελφή σου ή την κόρη σου. Δεν φαντάζεσαι όμως πόσο απόμακρη, σκληρή και αγενής μπορώ να γίνω. Ειδικά αν πληγώσεις κάποιον που αγαπώ, θα γίνω σκύλα, θα σου πω την πιο θανατηφόρα ατάκα”… 

Μια ξεχασμένη ατάκα από συνέντευξη της  Σταυρούλας (σ.σ. το βαφτιστικό της) στο Esquire το 2003 που φανερώνει την αναντιστοιχία Lina_sakka-nea-filadelfeia (2)ανάμεσα στο φιζίκ και τον χαρακτήρα της.

Η Λίνα Σακκά είναι πλέον μια ευτυχισμένη μανούλα που προτιμά να ασχολείται με τον γιο της παρά να τσαλαβουτά στα ρηχά νερά της -ψυχοραγούσας πλέον- ελληνικής σοουμπίζ. Ενώ η τελευταία φορά που μας είχε απασχολήσει ευρέως ήταν το 2010, λόγω της συμμετοχής της στο Κούκλες του Mega δίπλα στην Δήμητρα Ματσούκα.

Όντας εξαιρετικά μυαλωμένη και δουλευταρού (σ.σ. παράλληλα με τις σπουδές στο Θέατρο Τέχνης δούλευε σερβιτόρα στα Εξάρχεια, ενώ με τα πρώτα της χρήματα φρόντισε να μετατρέψει σε σπίτι την ταράτσα πάνω από το διαμέρισμα του –υπαλλήλου στον ΟΤΕ- πατέρα της) έχει εδώ και χρόνια την πολυτέλεια να επιλέγει τις δουλειές που θέλει να κάνει.

Κάτι που σημαίνει ότι, παρόλο που είναι μόλις 36 ετών, δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να την δούμε να φωτογραφίζεται σέξι σε περιοδικά (Max, Esquire), να κυλιέται στα στρώματα με τον Γιώργο Χρανιώτη (Για μια γυναίκα κι ένα αυτοκίνητο) ή να ενδίδει στο γυμνασμένο κορμί του Άλβανού’ Κώστα Σόμμερ (Η αγάπη ήρθε από μακριά).

Εύγε στη Λίνα που κατάφερε αυτό που ήθελε από την εποχή που, ως πιτσιρίκι, ανέβαζε παραστάσεις στη γειτονιά, κρατώντας ως σκηνικό τα σεντόνια της γιαγιάς της ψηλά και χρεώνοντας στραγάλια και γλυκά ως εισιτήριο.

Lina_sakka-nea-filadelfeia (1)Διπλό κρίμα για το αντρικό κοινό καθώς όχι μόνο με τα χρόνια η Σακκά έχει γίνει ακόμη ομορφότερη (σ.σ. θα μπορούσε, αν ήθελε, να παίζει τη Λολίτα μέχρι πολύ μετά τα 40 της), αλλά και γιατί πραγματικά θεωρώ ότι η Λίνα διαθέτει μια αβυσσαλέα μαγκιά που ποτέ δεν της δόθηκε η ευκαιρία να μας δείξει.

Ενδελεχώς κρυμμένη, φυσικά, πίσω από ένα κομιλ οφ προσωπείο που της έχει επιτρέψει να διατηρεί μια απόσταση ασφαλείας από τα μίντια.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις πρωταγωνιστριών σε τηλεοπτικές σειρές που δεν θυμάμαι να έχει απασχολήσει ποτέ κουτσομπολίστικα εβδομαδιαία περιοδικά με το τι συμβαίνει στην καρδιά ή το κρεβάτι της.

“Είχα αναπτύξει τη σεξουαλικότητά μου από τότε που με θυμάμαι. Από πέντε ετών είχα καταλάβει ότι τα αγοράκια δεν είναι μόνο για να παίζεις ποδόσφαιρο. Κάτι πάθαινα μαζί σας. Σχέση ολοκληρωμένη άργησα πολύ να κάνω, γιατί ζούσα μονίμως σε μια σύγχυση. Δεν μπορούσα να καταλήξω ποιος μου άρεσε, σκεφτόμουν πολλούς ταυτόχρονα. Και εσείς όμως δεν με αφήνατε στην ησυχία μου”…

Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας τρόπος να σε πείσω για το πόσο παράδοξο είναι να βλέπεις ένα τόσο ‘τραγανό’ και petite θηλυκό να είναι Lina_sakka-nea-filadelfeia (8)ταυτόχρονα τόσο αντράκι (σ.σ. στρέιτ, ξηγημένη, της πιάτσας) στην πραγματικότητα, από το να επικαλεστώ δικές της δηλώσεις.

Όπως για το πώς περνούσε κάποτε τις Κυριακές της:

“Είχα κατέβει με την παρέα μου στο Μοναστηράκι, καθόμασταν στο δρόμο, δυο αγόρια από την παρέα έπαιζαν κιθάρα και εμείς ζητάγαμε χρήματα από τους περαστικούς. Ζητιανιά για το χαβαλέ. Πίναμε μπύρες και ούζα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ. Κάποια στιγμή από το μεθύσι έπεσα αναίσθητη. Με έβαλε η κολλητή μου στο ταξί και με πήγε σπίτι”.

Για το πόσο χαμηλά έχει πέσει για ένα έρωτα:

“Έχω πάει εντελώς μεθυσμένη κάτω από το σπίτι ενός άντρα και έχω αρχίσει να χτυπάω τα κουδούνια. Άρχισα να φωνάζω και σηκώθηκε όλη η γειτονιά στο πόδι”

Ή για το πόσο βαρύ χέρι έχει:

Έχω ρίξει μπουκέτο σε άντρα και του έχει φύγει το δόντι. Αλλά δεν έφταιγα. Εκείνος έφταιγε. Έχω φάει και χαστούκι, αλλά είχα δώσει πρώτα εγώ. Αν με πνίγει το άδικο, θα επιτεθώ”.

“Ένα πρωί, όταν ήμουν έφηβη, τηλεφωνεί στον πατέρα μου ένας θείος μου που δούλευε στην Ασφάλεια. Μου είχαν ανοίξει φάκελο. Αν δεν είχε μεσολαβήσει εκείνος, θα ήμουν ακόμη καταχωρημένη ως αναρχικό στοιχείο”.

Όλα τα παραπάνω ενδείξεις μιας γυναίκας με προσωπικότητα-ηφαίστειο. Ασορτί με ένα κορμί-Αίτνα (σ.σ. παρότι δεν ξεχείλιζε ποτέ από Lina_sakka-nea-filadelfeia (3)καμπύλες) που δεν προλάβαμε να χαρούμε.

Εκτός και αν ο Μανούσος Μανουσάκης κάνει και πάλι το θαύμα του. Μόνο που αυτή την φορά αντί για Αλβανό η Λίνα μπορεί να ερωτεύεται ένα Γερμανό, υψηλόβαθμο στέλεχος της τρόικας.

Τώρα αυτό είναι ένα σίριαλ που θα κατσικωνόμουν ευχαρίστως να δω. Και απορώ που δεν είναι ήδη στα σκαριά…

Καριέρα:

Τηλεοπτικές σειρές
· Η ζωή που δεν έζησα (1998-1999 Mega)
· Αθώος ή ένοχος (1999-2000 ΑΝΤ1)
· Για μια γυναίκα κι ένα αυτοκίνητο (2001-2002 ΑΝΤ1)
· Η αγάπη ήρθε από μακριά (2002-2003 ΑΝΤ1)
· Στο φως του φεγγαριού (2004-2005 Mega)
· Στον ήλιο του Αιγαίου (2005-2006 ΑΝΤ1)
· Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου (2006-2007 ΑΝΤ1)
· Γοργόνες (2007-2008 Mega)
· 40 κύματα (2008-2009 ΑΝΤ1)
· Κούκλες (2010-2011 Mega)
guest εμφανίσεις: Εντιμότατοι κερατάδες, Κόκκινος κύκλος, Οι ιστορίες του αστυνόμου ΜπέκαLina_sakka-nea-filadelfeia (6)

Κινηματογράφος

· Το όνειρο του σκύλου
· Η σκαλωσιά (μικρού μηκους)

Θέατρο

·Νύχτα ράδιο…φόνων
·Χείλη κλειστά
·Οργισμένα νιάτα
·Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται
·Ανθισμένες μανόλιες

Προηγούμενο άρθροΗ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Απόστολο Κόντο
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση Εθελοντών Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.