Διαρκείας για ανέργους η ΑΕΚ!!!

0

 ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÄÇÌÇÔÑÇ ÌÅËÉÓÓÁÍÉÄÇΣε μια εξαιρετική κίνηση προχώρησε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ… Σε μια χρονιά που βρίσκει την Ένωση στην Γ’ εθνική ο κόσμος της φώναξε ξανά «παρών».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ξέχασε, όμως κι εκείνους που αυτή την περίοδο της κρίσης επιθυμούν να στηρίξουν την ομάδα και δεν έχουν τη δυνατότητα. Για τον λόγο αυτό με απόφαση του ισχυρού άνδρα, όλοι οι οπαδοί της ΑΕΚ θα έχουν την δυνατότητα να βρεθούν στο πλευρό της εφόσον το θελήσουν.

Έτσι, ανακοίνωσε κι επισήμως την απόφαση να εκδώσει διαρκείας και για ανέργους.  Από την προσεχή Δευτέρα λοιπόν (23 Σεπτεμβρίου) και για μια εβδομάδα, μια απλή επίδειξη της κάρτας του ΟΑΕΔ θα επιτρέπει την εξασφάλιση θέσης δίπλα στην Ένωση έναντι 30 μόλις ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

  • «Η ΑΕΚ επιθυμεί να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας που ήδη προμηθεύτηκαν το εισιτήριο διαρκείας τους για τη νέα σεζόν. Απέδειξαν για ακόμη μια φορά, όπως πάντα στο παρελθόν, την ανιδιοτελή αγάπη τους για την ΑΕΚ. Παράλληλα ένιωσαν την ικανοποίηση ότι συμμετείχαν συμβολικά στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την πραγματοποίηση του μεγάλου οράματος όλων μας, αυτού της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.Η διάθεση των διαρκείας συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Αναγνωρίζοντας όμως το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί φίλαθλοι της ομάδας μας που ναι μεν επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσουν λόγω ανεργίας, αποφασίστηκε να τους δοθεί η δυνατότητα να το προμηθευτούν για το χρονικό διάστημα από 23 έως 30/9 στην τιμή των 30 ευρώ.Θύρες: 3, 5, 13 και 1-35.Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του η προσκόμιση της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ. Σημειώνεται, δε, ότι δε θα ισχύσει το προνόμιο αγοράς μετοχών υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου».

I.N.

 

Προηγούμενο άρθροΗ μικρή Εριέττα Κούρκουλου(του Νίκου) μας κάνει να ζηλεύουμε! (photos)
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Έτσι θα είναι το παλάτι…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.