Δεδομένη η υποψηφιότητα του Απόστολου Κόντου???

1

apostolos-kontos-fxnewsΕαν δεχτούμε το ρεπορτάζ του epoli.gr, τότε…

  • Κορυφαίος παλαίμαχος αθλητής του ΠΑΟ για υποψήφιος Δήμαρχος:

    Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος από τον κ. Απόστολο Κόντο.Ο παλαιός σπουδαίος μπασκετμπολίστας του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας και του ΠΑΟ και νυν Πρόεδρος του Ιωνικού, πήρε την απόφαση να …ακολουθήσει τα χνάρια του αδελφού του, Σταύρου Κόντου, ο οποίος θυμίζουμε ότι ήταν Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας την προηγούμενη τετραετία. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο κ. Απόστολος Κόντος πραγματοποιεί σε καθημερινή βάση συναντήσεις με πρόσωπα που θα μπορούσαν να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του και προέρχονται τόσο από τη Φιλαδέλφεια, όσο και από τη Χαλκηδόνα, ενώ ήδη βρήκε και τον χώρο για το εκλογικό του κέντρο.

 

Προηγούμενο άρθροΠροσλήψεις 8.826 ανέργων στους Δήμους! Δείτε ποια είναι τα κριτήρια…
Επόμενο άρθροΣυνεχίζεται «Της Λακκούβας το κάγκελο» στους Απομάχους Ν.Φιλαδέλφειας!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.