Γήπεδο ΑΕΚ: Διαβάστε τα τελευταία νέα…

0

selida1-aek Παρουσίαση επίσημης μακέτας εντός Οκτωβρίου, απόφαση του δημοτικού συμβουλίου μέχρι τον Νοέμβριο, μπουλντόζες τον Φεβρουάριο, ολοκλήρωση του έργου το 2015!

Αυτό είναι το πλάνο του Δ. Μελισσανίδη για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ (συνολικού κόστους 65 εκατ. ευρώ δίχως δανεισμό και χωρητικότητας περίπου 33.000 θέσεων) στη φυσική της έδρα. Ενα στάδιο – «κόσμημα», όπως διαπίστωσε ιδίοις όμμασι η αντιπροσωπεία του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας -με επικεφαλής τη δήμαρχο Ε. Αποστολάκη- που συναντήθηκε χθες μαζί του.

«Ηταν εντυπωσιακό, κάτι το πρωτόγνωρο. Ενα στολίδι», σχολίαζαν τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μόλις αντίκρισαν τα ανεπίσημα σχέδια (πρόσοψη, περιβάλλοντες χώροι κ.λπ.), του γηπέδου, που θα έχει έντονο το προσφυγικό στοιχείο προσαρμοσμένο στη σύγχρονη πραγματικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις κεντρικές πύλες θα παραπέμπουν στην Πόλη, η Θύρα 3 θα είναι των VIP, περιμετρικά θα υπάρχουν γραφεία του συλλόγου, στον χώρο της παλιάς σκεπαστής θα φιλοξενηθούν το μουσείο, η μπουτίκ και πιθανόν μία καφετέρια.

Συνάμα, μελετάται η αγορά οικοπέδων στην προέκταση του κτιρίου της Μπριτάνια προς τη Ν. Ιωνία για ευκολότερη πρόσβαση, ενώ σχετικές παρεμβάσεις θα υπάρχουν και προς τον Περισσό. Ολα αυτά, ωστόσο, πάντα με σύννομο τρόπο, ώστε στα «αποκαλυπτήρια» του… ναού εντός δημοτικού συμβουλίου (2/10) να μην υπάρξει η παραμικρή ένσταση.

«Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει πλέον για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Θα είναι απλό και ωραίο γήπεδο», σχολίασε στον Sentra 103,3 η Ε. Αποστολάκη.

Παρεμβάσεις προς το άλσος δεν θα υπάρξουν. Μάλιστα, ο Δ. Μελισσανίδης εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει μελλοντικά το κόστος συντήρησης!

ΧΡ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: «Σανίδα σωτηρίας» ή «αξιοπρεπής αποχώρηση»???
Επόμενο άρθροΝα ποιοι είναι οι πιο «τεμπέληδες»…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.