Γέμισε ΜΑΤ η Νέα Φιλαδέλφεια λόγω….

0

club-aekΤο βραδάκι της Παρασκευής όσοι περνούσαν από τη Νέα Φιλαδέλφεια έγιναν μάρτυρες μίας …μίνι επιστράτευσης καθώς είδαν διμοιρίες ΜΑΤ, εισαγγελείς και απλούς αστυνομικούς να κάνουν έφοδο σε κλειστό σύνδεσμο οπαδών της ΑΕΚ προκειμένου να ελέγξουν την …καθαρότητα του club.

Δικαιολογία της συγκεκριμένης εφόδου είναι τα παράπονα κάποιων γειτόνων για τις …συζητήσεις ορισμένων οπαδών της ΑΕΚ τα βράδια οι οποίες εμποδίζουν την κοινή ησυχία στην περιοχή. Για τις συγκεκριμένες –βραδινές- συζητήσεις επιλέχθηκε να πραγματοποιηθεί μία επιχείρηση το απόγευμα της Παρασκευή, εν τη απουσία των οπαδών της «Ένωσης» και επιστρατεύτηκαν ένας εισαγγελέας και μία διμοιρία των ΜΑΤ προκειμένου να ελεγχθεί με ασφάλεια το club της Original στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι κάτοικοι της περιοχής που ήταν στο περιστατικό εκφράζουν την απορία τους για το τι ακριβώς φυλούσαν οι συγκεκριμένες διμοιρίες που είχαν παραταχθεί μπροστά από την καφετέρια «Βυζαντινή Γωνιά» όπως και η κλούβα που είχε παρκάρει στο στενό.

Μετά από τον έλεγχο των αρχών διαπιστώθηκε ότι στο club της ΑΕΚ δεν υπήρξε τίποτα μεμπτό και τα όργανα αποχώρησαν προκειμένου να ασχοληθούν με άλλες πιο σοβαρές υποθέσεις, όπως για παράδειγμα με τις καταγγελίες που αφορούν τις στενές σχέσεις συναδέλφων τους με μέλη της Χρυσής Αυγής.

sportdog.gr

Προηγούμενο άρθροΣπάνιο Φωτορεπορτάζ: “Τα Βουρλά της καρδιάς μας”
Επόμενο άρθροΡαγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.