Αστυνομικοί – φύλακες άγγελοι…

0

 fx-news-astynomia-prolhpsh-aytoktoniasΠερισσότερα από 523 άτομα μέσα στα τελευταία δύο χρόνια έχουν εκδηλώσει στο Διαδίκτυο την πρόθεσή τους να αυτοκτονήσουν.

Ανάμεσά τους, πολλοί ανήλικοι, που εκφράζουν την απόγνωσή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μήνυμα λαμβάνουν οι αξιωματικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Οι 523 σώθηκαν την τελευταία στιγμή, χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των αστυνομικών…

«Οι αυτοκτονίες είναι μεγάλο στοίχημα για την υπηρεσία μας, πώς θα εντοπίσουμε το άτομο που έχει πρόβλημα και κινδυνεύει», δήλωσε ο ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης, υποδιευθυντής της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Μεγάλη σημασία έχουμε δώσει και στην πρόληψη. Εχουμε πραγματοποιήσει 67 ημερίδες ενημέρωσης, 380 τηλεφωνικές διασκέψεις και δύο συνέδρια για την ασφαλή πλοήγηση του Διαδικτύου. Τα συνολικά αποτελέσματα της ΥΠΟΑΔΗΕ κατά τα δύο χρόνια λειτουργίας της παρουσιάστηκαν χθες σε εκδήλωση. Παρών ήταν και ο υπουργός Δημ. Τάξης Νίκος Δένδιας που χαρακτήρισε την ΥΠΟΑΔΗΕ «υπηρεσία που έρχεται από το μέλλον».

ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο σήμερα(8.00μμ): Δείτε τα θέματα της ημερησίας διάταξης
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Με… Άρωμα Πόλης!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.