Ανακοίνωση της “Τράπεζας Αγάπης” της Παναγίτσας

0

trapeza-agapis-mainΔια του παρόντος δελτίου τύπου οι συντελεστές της «Τράπεζας Αγάπης και τα μέλη του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου θα ήθελαν και δημόσια να ευχαριστήσουν τις επιχειρήσεις εστίασης του δήμου μας που συνέδραμαν στο έργο μας κατά την καλοκαιρινή περίοδο προσφέροντας φαγητό σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

Οι επιχειρήσεις «Τα Αμπελάκια», «Ο Ανδρέας», «Λαδόχαρτο» και «Λουκιδέλης» ανταποκρινόμενες άμεσα στο αίτημα μας βοήθησαν ώστε και αυτή την περίοδο όλοι εκείνοι που έχριζαν της συνεχούς συμπαράστασής μας να λαμβάνουν καθημερινά τα απαραίτητα για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.
Για το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο
Ο Πρόεδρος
Αρχ. Παντελεήμων Παπασυννεφάκης

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ: “Όχι” του Ο.Σ.Κ.στην κατασκευή προπονητηρίου στο “Φουγάρο” στην Νέα Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΑγιασμός με λουκέτα στα σχολεία???
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.