Ανακοίνωση της Ένωσης Δημάρχων για τον “Μελιγαλά-Χ.Α.” και τις δηλώσεις του Π. Καμένου

0

sunedriasi-kede-genikiH ΚΕΔΕ καταδικάζει τη φασιστική επίθεση κατά του δημάρχου Οιχαλίας στο Μελιγαλά

Η ΚΕΔΕ, με ανακοίνωσή της,  καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο «την νέα αποτρόπαια και ανοίκεια φασιστική επίθεση που, αυτή τη φορά, δέχτηκε ο δήμαρχος Οιχαλίας  Φίλιππος Μπάμης από βουλευτές της Χρυσής Αυγής και περιφερόμενους ακροδεξιούς  οπαδούς της, σε εκδήλωση για τα θύματα του Μελιγαλά».

«Τα εντεινόμενα φαινόμενα φασιστικής βίας σε όλη τη χώρα, τονίζει η ΚΕΔΕ,  καθιστούν σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε αναγκαίο, τη δημιουργία ενός καθολικού δημοκρατικού μετώπου, που θα αποτρέψει την επέκταση και εδραίωση τέτοιων πρακτικών και φαινομένων που στρέφονται κατά της δημοκρατίας και κατά της ίδιας της ελληνικής κοινωνίας».

Ανακοίνωση της ΚΕΔΕ για τις δηλώσεις του Π. Καμένου

Η ΚΕΔΕ, με ανακοίνωσή της, καταγγέλλει την απαράδεκτη  και πρωτοφανή για τα πολιτικά δεδομένα προτροπή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμένου για λιντσάρισμα του δημάρχου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα, η οποία έρχεται σε συνέχεια των επιθέσεων που δέχεται τελευταία ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι άνθρωποί της.

Η ΚΕΔΕ τονίζει ότι  τέτοιου είδους νοοτροπίες και συμπεριφορές είναι ακραίες και επικίνδυνες, καλλιεργούν και υποθάλπουν τη βία και οδηγούν την κοινωνία στη λογική της ζούγκλας.

Είναι αδιανόητο αρχηγός ενός κοινοβουλευτικού κόμματος να προτρέπει τους πολίτες σε πρακτικές, που αμφισβητούν το δημοκρατικό μας πολίτευμα, για το οποίο ο ίδιος ο κ. Καμένος είναι ταγμένος να υπερασπίζεται και να υπηρετεί.

 

Προηγούμενο άρθρο33 θέσεις Πρακτικής Άσκησης στο εξωτερικό
Επόμενο άρθροΈλλη Αγγελιδάκη και 90’s! (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.