ΑΕΚ: “Όχι” του Ο.Σ.Κ.στην κατασκευή προπονητηρίου στο “Φουγάρο” στην Νέα Φιλαδέλφεια

0

fxnews-fougaro-aekΑιχμάλωτη της γραφειοκρατίας παραμένει η ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για την στέγαση όλων των τμημάτων της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως είχε αποκαλύψει το aek365, η διοίκηση είχε αποφασίσει να προχωρήσει στην κατασκευή ενός γυμναστηρίου-«μπαλόνι» για τις προπονήσεις όλων των τμημάτων του σωματείου. Το «μπαλόνι» που είχε παραγγελθεί έχει φτάσει στην Αθήνα εδώ και σχεδόν τρεις μήνες, ο χώρος έχει βρεθεί (η έκταση με το… φουγάρο στη Νέα Φιλαδέλφεια), ο Δήμος είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, όμως τα πάντα έχουν κολλήσει στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων.

Παρά τα τεράστια οφέλη και για τον οργανισμό και για την περιοχή, οικονομικά και όχι μόνο, μιας και η νεολαία της Νέας Φιλαδέλφειας θα αποκτήσει έναν χώρο όπου θα μπορεί να αθληθεί σε aek-foygaroιδανικές συνθήκες, ο ΟΣΚ εμφανίζεται διστακτικός για την παραχώρηση της έκτασης, λόγω του ενδεχομένου να προκύψει η ανάγκη να κατασκευαστούν (κι άλλες) σχολικές εγκαταστάσεις στην περιοχή. Όλα αυτά σε μια εποχή που οι συγχωνεύσεις σχολείων είναι σε πρώτο πλάνο και που το Κράτος κυνηγά τις επενδύσεις (μικρές και μεγάλες) με το τουφέκι. Οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής συνεχίζουν τις επαφές και ελπίζουν σύντομα το θέμα να προχωρήσει, προκειμένου τα τμήματα του σωματείου να αποκτήσουν επιτέλους ένα σπίτι.

aek365.gr

Προηγούμενο άρθροΙ.Νοταράς: “Η Φουκουσίμα νίκησε Τούρκους και …Μέσι!!!”
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της “Τράπεζας Αγάπης” της Παναγίτσας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.