ΑΕΚ: Σήμερα η παρουσίαση της νέας φανέλας…

0

fanela-AEKΤην παρουσίαση της νέας της φανέλας θα πραγματοποιήσει αύριο Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στις 12:30 το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η ΠΑΕ ΑΕΚ. Στην εκδήλωση θα παραστούν και εκπρόσωποι από όλους τους χορηγούς της Ένωσης, όπως και υποστηρικτές αυτής.

Η πιο μεγάλη ώρα, πριν την έναρξη των φετινών υποχρεώσεων, έφτασε για τους φίλους της ΑΕΚ. Η αγωνία και η περιέργεια του «κιτρινόμαυρου» κόσμου για την φανέλα με την οποία θα αγωνίζεται η αγαπημένη τους ομάδα τη νέα σεζόν, όπου η Ένωση θα αρχίσει την προσπάθεια αγωνιστικής αναγέννησης από τη Γ’ εθνική, θα λυθεί αύριο το μεσημέρι όταν και θα παρουσιαστεί η επίσημη ενδυμασία σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Intercontinetal.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει διαρρεύσει κάτι για το πώς θα είναι η νέα εμφάνιση. Τα σενάρια, ωστόσο, πολλά. Ένα από αυτά που είναι και το πιο εντυπωσιακό θέλει να έχει πάνω με υδατογράφημα την Αγία Σοφία και φυσικά τον δικέφαλο αετό. Όπως και να έχει, την Πέμπτη (12/9) θα μπει τέλος στο “μυστήριο…

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών και οι βασικοί χορηγοί που θα αναγράφονται στην φανέλα, επισημοποιώντας ουσιαστικά την συμφωνία με τον ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.30 στην αίθουσα Athenaeum Conference Center του Ξενοδοχείου Intercontinental θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την παρουσίαση της επίσημης εμφάνισης της ΑΕΚ για τη σεζόν 2013-2014. Στην ίδια εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι βασικοί χορηγοί που προβάλλονται στην εμφάνιση της ομάδας ενώ θα είναι παρόντες εκπρόσωποι από όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της ΑΕΚ».

Ι.ΝΟΤΑΡΑΣ

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας του Μπάσκετ
Επόμενο άρθροΈνωση Γονέων Φ.Χ.: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για συζήτηση με θέμα «ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.