“Άκρα του τάφου σιωπή” για τον νέο νόμο στις Δημοτικές εκλογές!!!

0

samaras_venizelos_Πριν συναντηθούν (χθες το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου) ο πρωθυπουργός με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης είχε γίνει γνωστό από συνεργάτες τους ότι, μεταξύ άλλων, θα συζητήσουν τις προωθούμενες αλλαγές στο εκλογικό σύστημα που θα ισχύσει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ωστόσο, στη συνέχεια, το θέμα ξεχάστηκε και δεν έγινε απόλυτως καμία διαρροή σχετικά που το πού κατέληξε η σχετική συζήτηση.

Ο Α. Σαμαράς και ο Ευ. Βενιζέλος δεν ενημέρωσαν ούτε καν τους στενότερους των συνεργατών τους για το τι ειπώθηκε. Το γεγονός ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα εκ των πραγμάτων άλλαξε την ατζέντα δεν σημαίνει ότι οι δύο κυβερνητικοί εταίροι δεν άνοιξαν όλη τη βεντάλια των θεμάτων που τους απασχολούν, όπως το είχαν σχεδιάσει πριν το έγκλημα στο Κερατσίνι. Το πιθανότερο που συμβαίνει είναι ότι οι διαφωνίες ως προς το συγκεκριμένο είναι μεγάλες και για την ώρα αγεφύρωτες:

Το ΠΑΣΟΚ θέλει εδώ και τώρα αλλαγή του εκλογικού νόμου στις εθνικές εκλογές για να συζητήσει τις ρυθμίσεις σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές και η ΝΔ ούτε που θέλει να ακούει για σπάσιμο του μπόνους στο πρώτο κόμμα.

aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθροΑυτός είναι ο δολοφόνος του Παύλου Φυσσά! (photo)
Επόμενο άρθροΑργοπορία…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.