Πρόσληψη 3800 σχολικών φυλάκων μέσω ΕΣΠΑ

0

sullalitirio-suntagmaΤην πρόσληψη προσωπικού μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ έκανε γνωστή με δηλώσεις του σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών. Όπως σημείωσε σε το πρωί σε τηλεοπτική συνέντευξη στο ΣΚΑΪ  για το θέμα των σχολικών φυλάκων είχε συνάντηση χθeς με τη ΔΟΕ. Μεταξύ των βασικών θεμάτων που συζήτησαν ήταν και εκείνο της ασφάλειας των σχολικών κτηρίων μετά την κατάργηση των σχολικών φυλάκων. Όπως γνωστοποίησε το πρόβλημα θα λυθεί με τη πρόσληψη μέσω ΕΣΠΑ και με κοινωνικά κριτήρια από τον ΟΑΕΔ 3.800 σχολικών φυλάκων. Όπως σημείωσε  ο αριθμός όσων έχουν μπει σε διαθεσιμότητα είναι 2234.

Επιπλέον ο Γ. Μιχελάκης σημείωσε ότι δεν έχει απολυθεί κανείς μέχρι τώρα από τη διαθεσιμότητα.  Μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των υπαλλήλων των ΟΤΑ, τόνισε στον ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, σημειώνοντας ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση δεν μπορεί να πει κανείς κανένα σενάριο αναφορικά με την κινητικότητα. Ο υπουργός επισήμανε ότι  για πρώτη φορά υπάρχει η συναίνεση όλων των φορέων στους ΟΤΑ για να γίνει η αξιολόγηση και οι δήμοι συνεργάζονται.

Προηγούμενο άρθροΕφημερίδα Fx-news: Σεπτέμβριος 2013
Επόμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: “Ακυρώνεται η προγραμματισμένη μουσική βραδιά της Παρασκευής 13ης Σεπτεμβρίου 2013”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.