ΑΕΚ-Γήπεδο: Σχέδια και συνάντηση με την Δήμαρχο Έφη Γαϊτανά…

0

melissanidhs-gaitanaΑπό τον Θανάση Κυρατσού ενημερώθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την πορεία των σχεδίων για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Έλληνας αρχιτέκτονας παρουσίασε τα μέχρι στιγμής σχέδια για την «Αγιά Σοφιά», ενώ του ανέλυσε και τα επόμενα βήματα. Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα υπήρξε και τηλεφωνική επαφή με τον Μάσιμο Μαγιοβιέτσι, ο οποίος έχει αναλάβει να σχεδιάσει το νέο γήπεδο της Ένωσης, σε συνεργασία με τον Έλληνα συνάδελφό του.

Στόχος του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ είναι να έχει στα χέρια του τα σχέδια τον επόμενο μήνα, ώστε να προχωρήσει στην παρουσίασή του και παράλληλα να αναλύσει το πλάνο του στους φιλάθλους της ΑΕΚ, σχετικά με το νέο γήπεδο. Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξουν συναντήσεις και με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, αλλά και την Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να συζητηθούν κάποιες λεπτομέρειες του έργου.

Στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να ξεκινήσουν τα έργα στις 10 Φεβρουαρίου, έτσι ώστε να έχουν ολοκληρωθεί σε δυο χρόνια, που βάσει σχεδιασμού, η ΑΕΚ θα επιστρέψει στη Super League.

novasports.gr

Προηγούμενο άρθροSilver Alert: Βρέθηκε η 5χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Ίλιον!
Επόμενο άρθροΣτην ΣΕΝΤΡΑ… Άτταλος και Χαλκηδονικός!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.