Φωτογραφίες από τα μοντέλα που «χρωστάνε» στον Μιχάλη Ασλάνη…(photos)

0

motela-aslanhΜια ζωή αφιερωμένη στη μόδα, γεμάτη λάμψη, ομορφιά, νιάτα και δημιουργία…

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Ασλάνης, βρέθηκε νεκρός, λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι της Τετάρτης 28/09, στο σπίτι του που χρησιμοποιούσε και ως ατελιέ, στο Κολωνάκι. Από τα χέρια του έχουν περάσει γενιές και γενιές μοντέλων. Όπως δήλωνε στην Espresso πριν από λίγο καιρό:

«… την Τζένη Μπαλατσινού την γνώρισα το ’90 που είχε βγει Σταρ Ελλάς, όπως και τη Μαρίνα Πούπου ως εστεμμένη. Τη Βίκυ Καγιά την ξέρω από δεκαέξι ετών, όπως και την Τζούλια Αλεξανδράτου. Η Τζούλια ήρθε στο ατελιέ μου. Ηταν ένα πανέμορφο πλάσμα, που μου μιλούσε και χαμήλωνε τα μάτια… Οταν η Βίκυ Καγιά ήρθε να κάνει fitting, ήρθε όλο το προσωπικό και μου είπε ότι δεν έχουν συναντήσει μεγαλύτερη επαγγελματία. Ηταν απόλυτα συνεπής. Πριν όμως από αυτές υπήρχε μια πολύ αγαπημένη γενιά, η δική μου. Ήταν η εποχή που μεσουρανούσε η Μπέλα Αδαμοπούλου, η Λάουρα Χατζηβαγγέλη, η Ρένα Αποστολίδη. Ολα τους αλησμόνητα κορίτσια.»

Άλλες τις ανακάλυψε, όπως την Βίκυ Κουλιανού, σε άλλες έκανε πλύση εγκεφάλου για να μπουν στη μόδα, όπως στην 13χρονη τότε Ίνα Λαζοπούλου, και άλλες τις έντυσε θεές στα υπέροχα σόου του. Πρόσφατη μούσα του η πανύψηλη και φινετσάτη Χριστιάννα Γαργαροπούλου.

Ιδού μερικές από τις καλλονές που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τις δημιουργίες και τις εμπνεύσεις του Μιχάλη Ασλάνη:
montelo1-mixalhs-aslanhs marina-tsintikidoy-mixalhs-aslanhs vana-mparmpa-mixalhs-aslanhs gogo-mastrokosta-mixalhs-aslanhs montelo-mixalhs-aslanhs joylia-mixalhs-aslanhs ina-lazopoyloy-mixalhs-aslanhs evelina-papantonioy-mixalhs-aslanhs nikh-kartsona-mixalhs-aslanhs viky-kagia-mixalhs-aslanhs mont tzenh-mpalatsinoy-mixalhs-aslanhse-go.gr

 

Προηγούμενο άρθροΓυμνόστηθη δημοσιογράφος προκάλεσε “εγκεφαλικό” στον Δήμαρχο!(video)
Επόμενο άρθρο«YouthActionNet»: Παγκόσμιο Πρόγραμμα Υποτροφιών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.