AEK: Εξελίξεις για την «Αγιά Σοφιά»…

0

aek-agia-sofiaΟ γνωστός επιχειρηματίας τόσο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα όσο και τώρα που βρίσκεται στο εξωτερικό, είναι σε συνεχείς επαφές για το μεγάλο ζήτημα.

Συγκεκριμένα, ο «Τίγρης» ασχολείται τόσο για το οικονομικό ζήτημα, όσο και η ολοκλήρωση του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, είναι θέματα που έχει την αποκλειστική ευθύνη εκείνος.

Ο Μελισσανίδης μιλάει σχεδόν καθημερινά με τους Θανάση Κυρατσού και Μάσιμο Μαγιοβετσκι για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό της «Αγιάς Σοφιάς», όπως θα λέγεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Μάλιστα, δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει παρεμβάσεις όποτε εκείνος το κρίνει σκόπιμο.

Μην ξεχνάμε πως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα υπάρξουν ανακοινώσεις, αφού όλα αναμένεται να είναι έτοιμα, και ο «τίγρης» θα απευθυνθεί ενημερώσει σχετικά τον κόσμο της ομάδας.

Το… παζλ όσων θα συμμετάσχουν στο μεγάλο πρότζεκτ και όσον αφορά το οικονομικό του κομμάτι συμπληρώνεται. Εκτός από τους Πέτρο Παππά και Πόλυ Χατζηιωάννου, ακόμα τρεις εφοπλιστές αναμένεται να συνδράμουν στο μεγάλο αυτό έργο.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Στέφανου, Γιώργο Δαλακούρα και Βασίλη Σαραντίτη και αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι ισχυροί οικονομικά παράγοντες θα συνεισφέρουν για να γίνει το όνειρο χιλιάδων οπαδών της «Ένωση» πραγματικότητα.

sport-fm.gr

Προηγούμενο άρθρο«Κανένα παιδί να μη μείνει έξω από τους Παιδικούς Δημοτικούς σταθμούς»
Επόμενο άρθροΔήμοι: Τέρμα τα “Γκάζια”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.