Φωτορεπορτάζ από την περιφορά Εικόνας Άγιου Ιωάννη Νέας Φιλαδέλφειας

0

agios-ioannhs-perifora-nea-filadelfeia (4)Την Πέμπτη(29/08) το απόγευμα, στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη στην Νέα Φιλαδέλφεια κατά τη διάρκεια του διήμρου εορτάσμού του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου, μετά τον Εσπερινό έγινε η Λιτάνευσις της Ι.Εικόνας του Αγίου, συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου.

Η Φιλαρμονική του Δήμου, τα παιδιά των κατηχητικών, τα εξαπτέρυγα, οι ιερείς, οι επίσημοι, αλλά και πλήθος πιστών, συνόδευσαν την εικόνα του Αγίου με την κατάνυξη και τον σεβασμό που αρμόζει στην Εικόνα με τον Άγιο Ιωάννη τον Αποκεφαλιστή.

Δείτε το Φωτορεπορτάζ (Φωτογραφίες Τ.Μ.):
agios-ioannhs-perifora-nea-filadelfeia (5) agios-ioannhs-perifora-nea-filadelfeia (3) agios-ioannhs-perifora-nea-filadelfeia (2) agios-ioannhs-perifora-nea-filadelfeia (1)

 

 

Προηγούμενο άρθροΡαγδαίες εξελίξεις με το Γήπεδο της ΑΕΚ! Με “Δικέφαλο” ξεκινά ο Μελισσανίδης το χτίσιμο!
Επόμενο άρθροΓυμνόστηθη δημοσιογράφος προκάλεσε “εγκεφαλικό” στον Δήμαρχο!(video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.