Τα Νέα Του Α.Σ. Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας

0
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Μετά την μεγάλη περιπέτεια –αγωνιστική και οικονομική -της ομάδας Μπάσκετ Ανδρών του Ιωνικού την  περίοδο 2012-2013 ( στον Βόρειο Όμιλο με 10 μετακινήσεις στην Β Ελλάδα ! )τελικά για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 κληρώθηκε στον Νότιο Όμιλο με 12 Αθηναϊκές ομάδες , έχοντας μία μόνο μετακίνηση στο Ηράκλειο Κρήτης !Η μοναδική Αθηναϊκή ομάδα που καλείται να μετακινηθεί 13 !! φορές είναι ο ΑΟ Αιγάλεω που βρέθηκε στο Βόρειο Όμιλο.

Α ΟΜΙΛΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΟΤΟΥ(14 ΟΜΑΔΕΣ )Ιωνικός ΑΣ ,Αετός ΓΑΣ,Πανερυθραικός ΑΣ,ΑΟ Αμύντας,Α.Ο Ένωση Ιλίου,ΚΟ Χολαργού ,ΑΣΕ Δούκα,Α.Ο Νήαρ Ηστ,ΓΣ Αμαρουσίου,Πόλις ΑΣ Καλλιθέας Α.Ο Ιωνικός Νίκαιας,Εθνικός ΟΦΠΦ,ΓΣ Περιστερίου,Ηράκλειο ΟΑΑ Κρήτης .Ανέρχεται στην Α2 ο πρώτος του ομίλου και ο δεύτερος παίζει μπαράζ  με τον δεύτερο του Βορρά .Υποβιβάζονται οι 4 τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα στην Γ Εθνική .Οι δύο τρίτοι (3οι ) των βαθμολογιών των 2ομίλων θα παίξουν μπαράζ για την κάλυψη τυχόν καινών θέσεων για την Α2 Εθνική κατηγορία

Προπονητής και αυτή την χρονιά ο  Σπύρος Σταθούλης με βοηθό τον καθηγητή των ΤΕΦΑ Γαλανό Γιώργο. Παρέμειναν στην ομάδα οι  Μαυραγάνης Γιώργος , Ρουσόπουλος Γιώργος . Αποκτήθηκαν στις μεταγραφές του Καλοκαιριού οι νεαροί ταλαντούχοι Καλαμαντζάκης Στέλιος    ( Νέα Πέραμος) Πρέκας Ιάκωβος  ( Πρωτέας Βούλας  ) Καμπούρης Θεόδωρος ( Πρωτέας Βούλας ) Κόκκαλης Ι  (Ολυμπιακός Πειραιώς ) Δρακόπουλος Γιώργος ( Παγκράτι ) Κόντος Νίκος  ( ΑΕΝ  Κηφισιάς )Κακλαμανάκης (Μίλωνα Νέας Σμύρνης) Η ομάδα του Ιωνικού έχει την υποχρέωση βάσει της νέας εγκυκλίου της ΕΟΚ για την νέα αγωνιστική περίοδο <<να δηλώνει υποχρεωτικά στην δωδεκάδα δύο (2) αθλητές κάτω των 22ετών  ( γεν 1991 και νεότεροι) και 2 αθλητές κάτω των 20ετών (γεν 1993 και νεότεροι) με υποχρεωτική συμμετοχή τουλάχιστον των δύο (2) εκ των τεσσάρων (4) στους αγώνες  .Σε περίπτωση που καταστρατηγηθεί αυτή η διάταξη το παράπτωμα χαρακτηρίζεται σαν αντικανονική συμμετοχή αθλητή με όποιες κυρώσεις προβλέπει ο κανονισμός της ΕΟΚ>> Η ομάδα θα έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό τα νέα παιδιά ,που με πάθος και ενθουσιασμό θα παλέψουν για  να μπορέσουν  να δημιουργήσουν προοπτικές για την μελλοντική πορεία του τμήματος .Θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο .
2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ( ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ) Ο ΚΟΟΥΤΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΔΑΝΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
Ο Ιωνικός βρίσκεται  στον 1ο όμιλο της Α2 μαζί με , Ολυμπιακό Κερατσινιού  2-11-13(εντός ) Ακαδημία Πάτρας 9-11-13(εντός ) Πανελλήνιο ΓΣ 16-11-13(εκτός) ΓΣ Χανίων 23-11-13(εντός ) Άρη Νίκαιας ,Πήγασο Αιγίου,Νέα  Ιωνία Δικαίας, ΕΣΝ Βριλησίων,ΓΑΣ Καματερού  << Η ομάδα του Ιωνικού έχει τον μικρότερο Μ.Ο ηλικίας στο πρωτάθλημα ,αλλά είναι με σπουδαίο ταλέντο και πολύ καλά σωματικά προσόντα.Προσπαθούμε τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσουμε και να στηρίξουμε μία νέα ομάδα μέσα από τις υποδομές του συλλόγου .Ο Ιωνικός  παρουσίασε  αξιόλογη πορεία  με πολύ καλά αποτελέσματα τις δύο τελευταίες χρονιές .Εάν θέλουμε να τα δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά αυτή η πορεία και ο τρόπος λειτουργίας του τμήματος είναι μονόδρομος .Αισιοδοξούμε ότι και την νέα αγωνιστική χρονιά 2013-2014 το τμήμα Χαντ Μπολ του συλλόγου θα κάνει μία πολύ καλή παρουσία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας >> είπε ο Γενικός Αρχηγός του  τμήματος  Αντιπρόεδρος του ΙΑΣ Δημήτρης Πονηρός .
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ- Ο ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ  ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2013-2014
Ένας πολύ αξιόλογος προπονητής ο Νίκος Κωνσταντακόπουλος ανέλαβε την Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Ιωνικού .Η ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στον μαραθώνιο της Α2. Απέκτησε την περίοδο των μεταγραφών την ταλαντούχα Μαρία Θεοδωρακέα που αναμένεται να βοηθήσει πολύ ιδιαίτερα στον  επιθετικό τομέα. Οι Νικολακοπούλου Δήμητρα και Σιμεωνίδου Δήμητρα αποτελούν παρελθόν από το δυναμικό του συλλόγου .Ο κορμός της ομάδας που όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει μεγάλες χαρές και επιτυχίες στον σύλλογο παρέμεινε και την νέα  αγωνιστική χρονιά. Οι αντίπαλοι του Ιωνικού ΑΣ  είναι οι 8 ομάδες της Αττικής ,Πορφύρας ΑΟΠΦ,Θέτιδα Βούλας,Αγία Παρασκευή,Αστέρας Αγίου Δημητρίου,ΠανιώνιοςΓΣ,Α.Ο Παπάγου,Α.Ο Ηλυσιακός, 2 Κρητικές το Ηράκλειο και ο Μεσσαράς Ηρακλείου και η ομάδα της Σαντορίνης Α.Ο Θήρας. Η Πρώτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα ανεβαίνει στην Α1 Εθνική κατηγορία και υποβιβάζονται οι 3 τελευταίες ομάδες στο περιφερειακό πρωτάθλημα . Παρέμεινε Γενικός αρχηγός στο τμήμα  και αυτή την χρονιά ο Γ Γραμματέας του Ιωνικού και πρόεδρος του Πρωταθλήματος της ΕΟΠΕΕ Χρήστος Σύλλας.
Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ  ΤΗΣ  ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ .Ο 1ος ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΣ Α2. ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  Ο ΠΑΝΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ.
Πρώην αθλητής του συλλόγου και αξιόλογος προπονητής ο Πάνος Ηλιόπουλος είναι ο νέος προπονητής του τμήματος .Όλα τα νέα της ομάδας είναι ενθαρρυντικά και όλοι αισιοδοξούν ότι στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Α2          ο Ιωνικός θα έχει μία σοβαρή παρουσία .Το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 19 Οκτωβριου.Παίζει μπαράζ για την Α1  ο πρώτος της Βαθμολογίας( παίζουν οι 3 πρώτοι  των 3 ομίλων και ανεβαίνουν οι 2 από τους αγώνες μπαράζ στην Α1) και υποβιβάζονται στο περιφερειακό πρωτάθλημα οι (3) τελευταίες ομάδες
Στον 1ο όμιλο της Α2 κληρώθηκε ο Ιωνικός μαζί με τις ομάδες Πανελλήνιο ΓΣ, Αργυρούπολη,Δραπετσώνα,Κυζιακός Νέας Περάμου,Γέρακας ΟΦ, Πανερυθραικός ΑΣ,Ταταυλα ΑΟ,Οδυσσέας ΑΟ,Ρεθυμνο Κρήτης,ΟΦΗ Ηρακλείου Κρήτης και Χανιά Κρήτης .
Η ομάδα έκανε πολύ καλές κινήσεις από πλευράς παικτών όπου και παρέμειναν οι περυσινοί πρωταγωνιστές.Ανανεώθηκαν  για ένα ακόμα χρόνο οι υποσχετικές των  Νικητάκη Ν,Πατσιαλή Δ .Αποκτήθηκαν την περίοδο των μεταγραφών οι Βαρδής Ε( Κυζιακός Ν Πέραμος )Καλογερόπουλος Ι( Α.Ο Ταταυλα) Παντόπουλος Β (Εθνικός Πειραιά ) Σπυρέας Ν ( Α.Ο Φιλίας Περάματος )
Γενικός Αρχηγός του τμήματος ο Κώστας Καλοβυρνάς
Η έναρξη του πρωταθλήματος στις 19 Οκτωβρίου .
Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΝΑΡΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ .
Η Κατερίνα Λινάρδου και αυτή την χρονιά θα είναι υπεύθυνη στον προπονητικό και τεχνικό τομέα για την παρουσία του τμήματος της Ενόργανης Γυμναστικής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα .Τα κορίτσια της έχουνε κάνει τα τελευταία χρόνια μία πολύ μεγάλη πρόοδο και όλοι πιστεύουν ότι και το τμήμα θα πλαισιωθεί από περισσότερες ταλαντούχες αθλήτριες ,με αποτέλεσμα αλλά να  έχουμε νέες επιτυχίες του νεοσύστατου τμήματος
ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2013-2014 ΜΕΤΑ ΤΙ Σ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ .

Προηγούμενο άρθρο50.000 θέσεις εργασίας στους Δήμους: Δείτε πως θα προσληφθούν…
Επόμενο άρθρο“Ζητείται υποψήφιος δήμαρχος που να μην είναι λαμόγιο και ψυχασθενής”!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.