Τα Νέα του Α.Σ. Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας

0

kontos-syllas-ionikos1ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗ
ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΟΜΙΛΟ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ .13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ –ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΩΝ 13 ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ Β ΕΛΛΑΔΑ !!
Μετά την μεγάλη περιπέτεια –αγωνιστική και οικονομική -της ομάδας Μπάσκετ Ανδρών του Ιωνικού την  περίοδο 2012-2013 ( στον Βόρειο Όμιλο με 10 μετακινήσεις στην Β Ελλάδα ! )τελικά για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 κληρώθηκε στον Νότιο Όμιλο με 12 Αθηναϊκές ομάδες , έχοντας μία μόνο μετακίνηση στο Ηράκλειο Κρήτης !Η μοναδική Αθηναϊκή ομάδα που καλείται να μετακινηθεί 13 !! φορές είναι ο ΑΟ Αιγάλεω.  Το οικονομικό πρόβλημα που μαστίζει όλο τον αθλητισμό και ιδιαίτερα τα ερασιτεχνικά σωματεία έχει δημιουργήσει ανυπέρβλητα εμπόδια στον Ιωνικό με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον του ιστορικού σωματείου .Προπονητής και αυτή την χρονιά ο απόλυτα επιτυχών Σπύρος Σταθούλης με βοηθό τον καθηγητή των ΤΕΦΑ Γαλανό Γιώργο. Παρέμειναν στην ομάδα οι  Μαυραγάνης Γιώργος , Ρουσόπουλος Γιώργος . Αποκτήθηκαν στις μεταγραφές του Καλοκαιριού οι νεαροί ταλαντούχοι Καλαμαντζάκης Στέλιος  ( Νέα Πέραμος )Πρέκας Ιάκωβος ( Πρωτές Β ) Καμπούρης Θεόδωρος  ( Πρωτές Β) Κόκκαλης Ι( Πρωτέας ) Δρακόπουλος Γιώργος ( Παγκράτι ) Κόντος Νίκος ( ΓΣ Κηφισιάς ) Η ομάδα του Ιωνικού έχει την υποχρέωση βάσει της νέας εγκυκλίου της ΕΟΚ για την νέα αγωνιστική περίοδο να πλαισιωθεί από 4 νέους καλαθοσφαιριστές κάτω των 20 ετών (που θα  στελεχώσουν την Α ομάδα , μέσα από τις υποδομές του) Παραχωρήθηκαν με ένα(1) χρόνο υποσχετική –δια μία ακόμη χρονιά  -στην συμπολίτισσα ΦΕΑ οι Κρητικός,Νταλές . Το τεχνικό επιτελείο του Ιωνικού κινείται για την απόκτηση ενός ψηλού που θα βοηθήσει την ομάδα κάτω από τα καλάθια .Η ομάδα θα έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό τα νέα παιδιά ,που με πάθος και ενθουσιασμό θα παλέψουν για  να μπορέσουν  να δημιουργήσουν προοπτικές για την μελλοντική πορεία του τμήματος .Θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο .
2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ( ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ )
Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΔΑΝΗΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ  ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ.
Ο Ιωνικός βρίσκεται  στον 1ο όμιλο της Α2 μαζί με  Ολυμπιακό Κερατσινιού  2-11-13(εντός ) ,Ακαδημία Πάτρας 9-11-13(εντός ),Πανελλήνιο ΓΣ 16-11-13(εκτός) ΓΣ Χανίων 23-11-13(εντός ) ,Άρη Νίκαιας ,Πήγασο Αιγίου,Νέα  Ιωνία Δικαίας, ΕΣΝ Βριλησίων,ΓΑΣ Καματερού.
Δία μία ακόμη χρονιά προπονητής στην ομάδα Χάντ Μπολ του Ιωνικού ΑΣ είναι ο Μενέλαος Δανήλος όπως ομόφωνα  αποφάσισε η Διοίκηση του Ιωνικού, εκτιμώντας την καλή δουλειά που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια .Με την νεανική ομάδα που τα 2 τελευταία χρόνια έκανε αξιόλογη εμφάνιση θα παρουσιαστεί και την νέα αγωνιστική χρονιά ο Ιωνικός .Μεγάλο όπλο του Ιωνικού είναι όλα αυτά τα χρόνια οι Υποδομές του που πρωταγωνιστούν  σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα. Ο Δημήτρης Πονηρός που για δεκαετίες στηρίζει το τμήμα και τον σύλλογο Γενικός Αρχηγός , Νίκος και Μάνος Δανήλος στην εφορία της ομάδας και ο Τάσος Δανήλος υπεύθυνος των Ακαδημιών .
Ο ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2013-2014
Ένας πολύ αξιόλογος προπονητής ο Νίκος Κωνσταντακόπουλος ανέλαβε την Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Ιωνικού .Η ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στον μαραθώνιο της Α2 απέκτησε την περίοδο των μεταγραφών την ταλαντούχα Μαρία Θεοδωρακέα που αναμένεται να βοηθήσει πολύ ,ιδιαίτερα στον  επιθετικό τομέα. Οι Νικολακοπούλου Δήμητρα και Σιμεωνίδου Δήμητρα αποτελούν παρελθόν από το δυναμικό του συλλόγου .Ο κορμός της ομάδας που όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει μεγάλες χαρές και επιτυχίες στον σύλλογο παρέμεινε. Πρωτεργάτης  του τμήματος και αυτή την χρονιά ο Γ Γραμματέας του Ιωνικού και πρόεδρος του Πρωταθλήματος της ΕΟΠΕΕ Χρήστος Σύλλας.
ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΤΗΣ Α2 Ο ΠΑΝΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Πρώην αθλητής του συλλόγου και αξιόλογος προπονητής ο Πάνος Ηλιόπουλος είναι ο νέος προπονητής του τμήματος .Όλα τα νέα της ομάδας είναι ενθαρρυντικά και όλοι αισιοδοξούν ότι στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Α2          ο Ιωνικός θα έχει μία σοβαρή παρουσία .
Στον 1ο όμιλο της Α2 κληρώθηκε ο Ιωνικός μαζί με τις ομάδες Πανελλήνιο ΓΣ, Αργυρούπολη,Δραπετσώνα,Κυζιακός Νέας Περάμου,Γέρακας ΟΦ, Πανερυθραικός ΑΣ,Ταταυλα ΑΟ,Οδυσσέας ΑΟ,Ρεθυμνο Κρήτης,ΟΦΗ Ηρακλείου Κρήτης και Χανιά Κρήτης
Η ομάδα έκανε πολύ καλές κινήσεις από πλευράς παικτών όπου και παρέμειναν οι περυσινοί πρωταγωνιστές ,ανανέωσαν για ένα ακόμα χρόνο τις υποσχετικές του Νικητάκη Ν,Πατσιαλή Δ .Αποκτήθηκαν την περίοδο των μεταγραφών οι Βαρδής Ε( Κυζιακός Ν Πέραμος )Καλογερόπουλος Ι( Α.Ο Ταταυλα) Παντόπουλος Β (Εθνικός Πειραιά ) Σπυρέας Ν ( Α.Ο Φιλίας Περάματος )
Γενικός Αρχηγός του τμήματος ο Κώστας Καλοβυρνάς
Η έναρξη του πρωταθλήματος υπολογίζεται στο τέλος Οκτωβρίου .
Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΝΑΡΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ .
Η Κατερίνα Λινάρδου και αυτή την χρονιά θα είναι υπεύθυνη στον προπονητικό και τεχνικό τομέα για την παρουσία του τμήματος της Ενόργανης Γυμναστικής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα .Τα κορίτσια της έχουνε κάνει τα τελευταία χρόνια μία πολύ μεγάλη πρόοδο και όλοι πιστεύουν ότι και το τμήμα θα πλαισιωθεί από περισσότερες αθλήτριες ,αλλά και θα έχουμε νέες επιτυχίες
ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2013-2014 ΜΕΤΑ ΤΙ Σ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ .

•    ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
<<Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Ιωνικού εκφράζουν τα ειλικρινή τους  συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου – πρώην αθλητή του -ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ .Το ήθος η προσφορά και ο  υπέροχος χαρακτήρας του θα μείνουν ανεξίτηλα στις μνήμες όλων μας>>

•    Σύσσωμη η διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ παρευρέθη στην κηδεία του αείμνηστου Γιώργου Γιαννόπουλο στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων  ,όπου και κατέθεσε στεφάνι στην μνήμη του.

Προηγούμενο άρθροEλεύθεροι επαγγελματίες σε Απόγνωση λόγω…
Επόμενο άρθροΆμεσα προσλήψεις υπαλλήλων από τους Δήμους ζητά το υπουργείο!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.