Δεκτά όλα τα παιδιά στους βρεφονηπιακούς!!!

0

paidikos
«Για πρώτη φορά και παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία  δημιουργείται η δυνατότητα όλα τα παιδιά που πληρούν τα οικογενειακά κριτήρια να γίνουν δεκτά στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς όλης της χώρας».

Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο επισημαίνει ταυτόχρονα ότι «ποτέ άλλοτε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε η δράση Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις να  γίνουν δεκτές όλες οι αιτήσεις που είχαν κατατεθεί και κάλυπταν τα κριτήρια».
Προστίθεται δε στην ανακοίνωση ότι «μετά από συντονισμένες προσπάθειες των υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας καθώς και του υπουργείου Εσωτερικών  Giannis-Mixelakis-600x469συγκεντρώθηκαν οι απαιτούμενοι πόροι προκειμένου να εξασφαλιστούν όλες οι θέσεις από τις αιτήσεις που κατατέθηκαν και κάλυπταν τα κριτήρια».

“Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης συνέβαλε σημαντικά στην επίτευξη του στόχου δίνοντας επιπλέον 15 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα ο Υπουργός Εργασίας και κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιάννης Βρούτσης εξασφάλισε επιπλέον 15 εκατομμύρια ευρώ”, τονίζεται και ανακοίνωση που καταλήγει:

“Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε καλύπτει σχεδόν το σύνολο των παιδιών που πληρούσαν τα κριτήρια και κανένα παιδί δεν θα μείνει έξω από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς”.

Προηγούμενο άρθροΧριστίνα Πάζιου: Γυμναστική & ανοίγματα, λίγο πριν το καλοκαίρι! (videos+photos)
Επόμενο άρθροΒίντεο με τα ιπτάμενα αστέρια της Μπαρτσελόνα σε απίστευτη διαφήμιση!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.