Γιολάντα Διαμαντή και 90′s…!(photos)

0

giolanta_diamanti-580x348Μις Ελλάς, παρουσιάστρια, κορίτσι του Τζόκερ και ραδιοφωνική παραγωγός σήμερα…

“Δεν είμαι υπερβολικά όμορφη. Είμαι μάλλον μια πικάντικη φατσούλα της διπλανής πόρτας που περνά θετικά στον κόσμο’”.

Αυτό δήλωνε η 27χρονη κόρη προσφύγων από την Κωνσταντινούπολη στα πλαίσια της θρυλικής της φωτογράφησης στο Penthouse Ιουνίου του 2000…

Η Γιολάντα με το που τελείωσε τη σχολή δημοσιογραφίας του Αnt1 έκλεισε δεκαετές συμβόλαιο με τον σταθμό με διαδοχικά περάσματα από την στήλη μόδας του Πρωινού Καφέ και την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού ‘Ο καλύτερος κερδίζει’.

Στα 26 της, επειδή έτσι της την βάρεσε, τελείωσε και το ‘’Θέατρο των αλλαγών’’. Ένα πτυχίο που εξαργύρωσε με guest star εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές.

Όταν το τηλεοπτικό συμβόλαιό της έληξε, έπεσε με τα μούτρα στο ραδιόφωνο, ενώ παράλληλα παντρεύτηκε τον αρχιτέκτονα Γιώργο Καββαδά και έκανε μαζί του τρεις κόρες.

Αυτά που έχουν περισσότερο ενδιαφέρον είναι όσα βρίσκεις ψαχουλεύοντας τις διάσπαρτες συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς. Εκεί που ανακαλύπτεις αναπάντεχες αλήθειες, όπως το παρελθόν της ως λαντζέρισσα.
giolanta_diamanti_386_102573
“Ακόμα και όταν ήμουν στο prime time του ΑΝΤ1, εγώ δούλευα λαντζέρισσα σε club στη Σαντορίνη και όλοι πίστευαν ότι είναι δικό μου. Και όταν ακόμα είχα το δικό μου bar στου Ψυρρή, επειδή είχα βάλει υποθήκη το σπίτι μου για να πάρω δάνειο, έπλενα ποτήρια και ταυτόχρονα σέρβιρα ποτά, γιατί δεν είχα την πολυτέλεια να έχω προσωπικό. Έχω δουλέψει σκληρά στη ζωή.”
 
Ή συνειδητοποιείς πως αντιδρά μια γυναίκα όταν μαθαίνει ότι ο σύντροφος της (σ.σ. Λάμπης Λιβιεράτος) την απατά με κάποια άλλη.

“Τον έπιασα επ’ αυτοφώρω να με κερατώνει με την Εύη Αδάμ. Με το που τους είδα στο εστιατόριο να τρώνε μαζί τετ α τετ (σ.σ. της είχε πει ότι πάει να δει τον πατέρα του που ήταν στο νοσοκομείο) βγήκα έξω και έκανα εμετό.”

 Πως μπορείς πραγματικά να μην εκτιμήσεις μια –εμφανώς πανέξυπνη- γυναίκα που είναι ειλικρινής σε βαθμό αυτοκαταστροφής, δηλώνοντας:

“Όσο μεγαλώνουμε πατσαβουριάζουμε εμείς οι γυναίκες. Υπάρχει μια φθορά στο κορμί, στα μάτια, παντού. Αν και δεν σκοπεύω ποτέ να κάνω κάτι για να την διορθώσω”.

Προηγούμενο άρθροΜιχαήλ ο Γενναίος, ο Βλάχος…
Επόμενο άρθροΔήμοι… Αξιολόγηση… Κινητικότητα και στο βάθος…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.