Απίστευτοι-Γερμανοί! Διαφήμιση με το Χίτλερ ως παιδί να σκοτώνεται! [video]

0

hitler-video-mercedes


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Γερμανία μία ανεπίσημη διαφήμιση που κυκλοφορεί και απεικονίζει τον Χίτλερ ως παιδί, ο οποίος σκοτώνεται έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Το σποτάκι δημιουργήθηκε από μία ομάδα φοιτητών της Ακαδημίας Κινηματογράφου του Λούντβιγκσμπουργκ και κέρδισε το βραβείο καλύτερης διαφήμισης σε φεστιβάλ. Το concept έχει ως εξής: η ιστορία διαδραματίζεται στο χωριό Μπράουναου αν Ιν, στην Αυστρία, τόπο καταγωγής του Χίτλερ και τοποθετείται χρονικά στον περασμένο αιώνα. Ξαφνικά ένα υπερσύγχρονο μοντέλο της Mercedes περνάει και χτυπάει ένα αγόρι, το οποίο έπαιζε αμέριμνο.

Η μητέρα του τρέχει προς το μέρος του φωνάζοντας «Αδόλφο, Αδόλφο». Στο τέλος το παιδί είναι ξαπλωμένο στο έδαφος σχηματίζοντας με το σώμα του τον αγκυλωτό σταυρό.


Ο “Χίτλερ” σε διαφήμιση αυτοκινήτου από newsview

Προηγούμενο άρθροΣτον αέρα η νέα σχολική χρονιά…
Επόμενο άρθροΑλέκος Σακελλάριος…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.