Μελισσανίδης: “Θα φωνάζει ΑΕΚ το νέο Γήπεδο…”!

0

aekΟ ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε στην έδρα της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια και τόνισε σε όλους πως επιθυμία του είναι η κατασκευή ενός γηπέδου που θα… «φωνάζει» ΑΕΚ!

«Το μεγάλο μου όνειρο, όμως, παραμένει ένα και μόνο, να φτιάξουμε ένα γήπεδο που δεν θα έχει καμία σχέση με κανένα άλλο στον κόσμο. Και δεν μιλάω μόνο από πλευράς προδιαγραφών. Μιλάω για ένα γήπεδο με το δικό του στίγμα που, όποιος το βλέπει από φωτογραφία ή από τηλεόραση, θα καταλαβαίνει αμέσως ότι αυτό είναι της ΑΕΚ. Αυτό είναι το όνειρό μου», φέρεται να είπε σύμφωνα με το «Goal» ο «Τίγρης».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε και στην ανάγκη η ομάδα κατά τη διάρκεια της παραμονής της στις μικρές κατηγορίες να αναδείξει τα δικά της παιδιά στα οποία θα στηριχθεί μελλοντικά.

Στο μεταξύ, η μετεγγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ δεν ολοκληρώθηκε καθώς αναμένεται να προχωρήσει σε ακόμα τρεις μετεγγραφές. Δεν έχει, όμως, ξεκαθαρίσει η αναλογία. Δηλαδή, αν θα υπάρξουν δύο προσθήκες στην άμυνα και μία στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας ή το αντίθετο.

Προηγούμενο άρθροΤΩΡΑ: Φωτιά στην Παραλιακή-Ποσειδώνος! (Φωτό)
Επόμενο άρθροΣπάνιο video: 47.5°C στη Νέα Φιλαδέλφεια…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.