ΓΗΠΕΔΟ-AΕΚ: 65Εκ. το κόστος και χωρίς χρέη το θέλει ο Μελισσανίδης

0

aek-ghpedo-660x320Η εταιρία για το γήπεδο συστάθηκε. Πρόκειται όπως γνωρίζετε για την “Δικέφαλος 1924 Α.Ε.”, που θα αναλάβει την κατασκευή του ΝΑΟΥ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε αυτή βρίσκονται 16 μέλη, ενώ σημαντικότατο ρόλο έχουν αναλάβει οι Μελισσανίδης, Παππάς, Χατζηϊωάννου, Δαλακούρας, Σαραντίτης, οι οποίοι θα βοηθήσουν οικονομικά για την ανέγερση του έργου.

Μέσα σε όλα, ο “Τίγρης” βρίσκεται σε επικοινωνία με εταιρίες για την εμπορική ονομασία του γηπέδου, ώστε με τα χρήματα της Περιφέρειας (20 εκατ. ευρώ) να κάνει το πρώτο βήμα για το γήπεδο. Μεγάλος στόχος του Μελισσανίδη, είναι η χρηματοδότηση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ να “κλείσει” χωρίς να χρειαστεί η εξασφάλιση ούτε ενός ευρώ από δάνειο.

Επίσης, ετοιμάζει και άλλες εκπλήξεις που θα είναι έτοιμος να τις ανακοινώσεις μπροστά στο κοινό της ΑΕΚ σε συνέντευξη προς τα τέλη Σεπτεμβρίου. Πάντως, το συνολικό κόστος του γηπέδου υπολογίζεται στα 65 εκατ. ευρώ.

Επίσης ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορεί να μην βρίσκεται στα 16 μέλη της “Δικέφαλος 1924 Α.Ε.”, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα βοηθήσει. Ίσα ίσα που το έκανε ήδη κιόλας με ένα συμβολικό ποσό.

Ο “Τίγρης” κατέθεσε ένα εκατ. ευρώ στον λογαριασμό που άνοιξε για την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, δείχνοντας τον δρόμο και στους άλλους επιχειρηματίες να πράξουν το ίδιο. Πράγμα που αναμένεται να κάνουν το επόμενο διάστημα ώστε σιγά σιγά το έργο να παίρνει σάρκα και οστά.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ εκτιμά πως μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα μπορέσει να παρουσιάσει στον κόσμο μέσω συνέντευξης Τύπου για το που βρίσκεται το θέμα του γηπέδου, ενώ νωρίτερα θα υπάρξει ενημέρωση προς το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας για κοινού διαδικασίες.

postgame.gr

Προηγούμενο άρθρο“ΤΡΟΜΟΣ”! Πιλότοι ομολόγησαν αλήθειες που δεν θέλουμε να ξέρουμε…
Επόμενο άρθρο«Γνώριζαν οι Δήμοι και οι Περιφέρειες για τον ιό του Δυτ. Νείλου» λέει η ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.:
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.