Α.Ο.Ν.Φ. Άτταλος: “Έφυγαν” οι παλιοί και πήγαν στον “παλιό”…

0

attaolosΈφυγαν από τον Α.Ο.Ν.Φ. οι περισσότεροι από τους παλιούς παίκτες της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας, με προορισμό τον… Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών…!

Και δεν είναι μόνο ότι έφυγαν οι παλιοί που έπαιζαν μέχρι και πέρσι στον Άτταλο, αλλά και παίκτες που έχουν “μεγαλώσει” στον σύλλογο και giannhs-voliothsπέρσι έπαιζαν σε ομάδες της Αττικής, πήραν και αυτοί τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και πήγαν στον γειτονικό Αχιλλέα…

Η εξήγηση φυσικά είναι απλή…

Ο μέχρι και τον περασμένο χειμώνα -και για δύο χρονιές-  προπονητής του Αττάλου Γιάννης Βολιώτης, ανέλαβε την ομάδα του Μενιδίου και “επένδυσε” σε πρόσωπα γνωστά σε αυτόν, για να μπορέσει να δημιουργήσει την νέα ομάδα του Αχιλλέα…

 

Προηγούμενο άρθρο15 συμβουλές της ΕΛ.ΑΣ για να μην σας πιάσουν “κορόιδο” στο Internet!
Επόμενο άρθρο“Επανάσταση” στη Νέα Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.