16χρονη Μυρτώ-ΒΙΝΤΕΟ: Ο Έλληνας γιατρός της στην Βοστώνη μιλά για την εξέλιξη της υγείας της!

0

15xronh-myrto-vostonhΝεώτερα έχουμε για την εξέλιξη της υγείας της συμπολίτισσας μας, από την Νέα Χαλκηδόνα, 16χρονης Μυρτώς Παπαδομιχελάκη.
Ο γιατρός που την παρακολουθεί είναι ο διάσημος Έλληνας καθηγητής, Γιώργος Βέλμαχος, ο οποίος μιλώντας στο Mega χαρακτήρισε σταθερή και αισιόδοξη την κατάσταση της υγείας της Μυρτούς. ”Η Μυρτώ έχει μια σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αυτά τα πράγματα δεν αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη.
Έχω δει πάντως μία βελτίωση και είμαι αισιόδοξος”.

Στο πλευρό της 16χρονης βρίσκεται συνεχώς η μητέρα της.
“Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί είναι μαζί με την Μυρτώ από το βράδυ έως το πρωί. Η Μυρτώ στεναχωριέται αφάνταστα όταν δεν την βλέπει” λέει ο διάσημος καθηγητής.
 Η Μυρτώ θα παραμείνει στο νοσοκομείο της Μασαχουσέτης τουλάχιστον δύο μήνες ακόμα.
Μέσα σε αυτό το διάστημα, θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση στο λαιμό, για να τοποθετήσουν οι γιατροί μία βαλβίδα με τη βοήθεια της οποίας ευελπιστούν να μπορέσει να μιλήσει ξανά…

Δείτε το βίντεο από το ρεπορτάζ του MegaTv:

Προηγούμενο άρθροΟ Β΄Παγκόσμιος πόλεμος είχε και “χιούμορ”!(photos)
Επόμενο άρθροΗ Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ μιλά “χωρίς περιστροφές”, για όλους και για όλα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.