“Ύποπτες κινήσεις” στην Αγία Μαρίνα Ν.Φιλαδέλφειας, σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη…

0

cimg1384Αναγνώστης του Fx, μας έστειλε καταγγελία, σχετικά με “ύποπτες κινήσεις” στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας της Νέας Φιλαδέλφειας. Την δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη:

“Στις 24/07/2013 ένα ύποπτο μπορντό hyundai sedan παλιό με τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες και μία γυναίκα ηλικίας περίπου 30, και μάλλον αθίγγανοι, στην περιοχή της Αγ.Μαρίνας, παρατηρούσαν και σχολίαζαν τις πιλοτές σπιτιών αυτές που ήταν άδειες από αυτοκίνητα και μάλιστα έκαναν και μπρος-πίσω για να έχουν καλύτερη οπτική.
Όταν αντιλήφθηκαν ότι τους παρατηρούσα ανέπτυξαν ταχύτητα και έφυγαν. Πρόλαβα να πάρω τον αριθμό αλλά δεν είμαι σίγουρος για τα γράμματα.
Ευχαριστώ για το βήμα και εύχομαι να κάνω λάθος.

Μ.Χ.”

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ Χάντμπολ: Ανακοίνωση πρόσκληση του Δημήτρη Λαζόπουλου
Επόμενο άρθροΑπίστευτο! Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα επειδή του μύριζαν τα συσσίτια για τους άπορους!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.