Πρωτάθλημα στον Στίβο η Α.Ε.Κ.!

0

stivos-aekΗ Διοίκηση της Α.Ε.Κ συγχαίρει τους αθλητές του τμήματος Στίβου του Σωματείου  μας για την μεγάλη αγωνιστική επιτυχία που είχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α. στις 20-21/07/2013.
Συγκεκριμένα η γυναικεία ομάδα στέφθηκε Πρωταθλήτρια για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ η Ανδρική κατέκτησε τη δεύτερη θέση.
Στη γενική βαθμολογία το Σωματείο κατέκτησε την πρώτη θέση για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος.
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οι αθλητές και αθλήτριες του τμήματος παρά τα προβλήματα τραυματισμών, δείχνοντας αυταπάρνηση αφοσίωση και αγάπη για τον Σύλλογο, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τη συγκεκριμένη επιτυχία.
Μεγάλη συνδρομή στην επιτυχία αυτής, είχαν τόσο οι προπονητές του τμήματος, ο Μεγάλος Γιώργος Παπαβασιλείου, ο Θέμης Μαστέλλος, η Βάσω Παναγιωτοπούλου και ο Τάκης Οικονόμου, καθώς επίσης και ο έφορος του τμήματος κύριος     Δημήτρης Σταματιάδης.

Προηγούμενο άρθρο«Παρκάρισμα» στο Δημοτικό συμβούλιο της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!(Video-LiveTv)
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: 47χρονος έπνιξε τον 70χρονο φίλο του!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.