Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής: Σημαντική Εμπειρία για τον ΣΟΝΦ

0

1SONF13 νίκες και 4 ήττες ήταν η συγκομιδή του ΣΟΝΦ στην παρθενική του εμφάνιση στην τελική φάση του ομαδικού πρωταθλήματος Α Εθνικής κατηγορίας που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο από 2-7 ιούλη 2013.
 
Η ομάδα μας πραγματοποίησε μια αξιόλογη εμφάνιση και παρά τη δύσκολη κλήρωση που είχε πλησίασε αρκετά (κατετάγη 23η ενώ στην αρχική κατάταξη ήταν 30η ) αλλά δεν κατάφερε να μπει στην 20άδα  και έτσι του χρόνου θα αγωνιστεί ξανά στον Προκριματικό Όμιλο της Α Εθνικής. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι στηρίχθηκε αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις και αγωνίστηκε δίχως ξένους μισθοφόρους που χρησιμοποιούν οι περισσότερες ομάδες.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά γύρο: 1ος γύρος ΑΟ Κύδων Χανίων – ΣΟΝΦ 7-3, 2ος γύρος ΣΟΝΦ-ΑΣ Ν. Αλικαρνασσού «Νέοι Ηρόδοτοι» 8-2, 3ος γύρος ΣΟΝΦ – ΕΟΑΟ Φυσιολάτρης Νίκαιας 1,5-8,5, 4ος γύρος ΟΣ Γιαννιτσών – ΣΟΝΦ 4-6, 5ος Γύρος ΣΟΝΦ – ΣΑ Χανίων  2,5 – 7,5, 6ος Γύρος ΣΟ Αιγάλεω – ΣΟΝΦ 5,5-4,5 και 7ος γύρος ΣΟΝΦ – ΑΟ ΛΑΤΩ Αγ. Νικολάου 4-6. Όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα το θέμα της παραμονής στην Α εθνική κρίθηκε ουσιαστικά στην αναμέτρηση του 6ου γύρου απέναντι στο ΣΟ Αιγάλεω.
 
Σε ότι αφορά στα ατομικά αποτελέσματα ξεχωρίζουν ο Γιώργος Καλογριδάκης που σημείωσε 5,5 βαθμούς σε 7 αγώνες, αήττητος στην απαιτητική σκακιέρα κάτω των 20 και η Μαρίνα Φαραντούρη με 5 βαθμούς στη σκακιέρα της νεανίδας κάτω των 16. Ο ΣΟΝΦ στην πρώτη του εμφάνιση στην Α Εθνική χρησιμοποίησε συνολικά 13 παίκτες. Αξίζουν όλοι τους τα συγχαρητήριά μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν.  Πρέπει να ευχαριστήσουμε επίσης τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα μας και παρακολουθούσαν κάθε μέρα τις παρτίδες των σκακιστών μας που μεταδίδονταν απευθείας στο ιντερνετ.
 
Η συμμετοχή , και μάλιστα τη χρονιά που γιορτάζουμε τα 10 χρόνια από την ίδρυση του ΣΟΝΦ, στην Α Εθνική άφησε σημαντικές εμπειρίες στην την ομάδα μας και την υπόσχεση για γρήγορη επιστροφή!
 
Πρωταθλητής για το 2013 αναδείχθηκε ο ΣΑ « Αργοναύτης» Κορινθίας, ενώ τις θέσεις 2-3  κατέλαβαν η ΠΣ Περιστερίου και ο ΣΟ Καβάλας.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα, παρτίδες και φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα των αγώνων http://www.essp.gr/aethniki13/
 

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση: ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ
Επόμενο άρθροΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την μεγάλη πορεία των εργαζομένων του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.