«Παρκάρισμα» στο Δημοτικό συμβούλιο της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!(Video-LiveTv)

1

ds-parking-22.07.2013…και αν ο τίτλος σας παραξενεύει, απλά σας λέμε ότι για ένα θέμα ημερησίας διάταξης με τίτλο: «8. Έγκριση δημιουργίας εισόδου οχημάτων σε χώρο στάθμευσης υπογείου με διάνοιξη διόδου κάτω από υπερυψωμένο πεζοδρόμιο επί της οδού Μακρυγιάννη 28 και 30-Ν.Χ., βάσει της αριθ. 9/2013 απόφασης-εισήγησης της Ε.Π.Ζ.», ξοδέψαμε από την ζωή μας 3 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ, τότε σίγουρα ο τίτλος μας είναι απόλυτα δικαιολογημένος…

Βέβαια το θέμα ήταν «φαινομενικά» απλό…

Διότι στο συγκεκριμένο ακίνητο του θέματος της ημερησίας διάταξης… κατοικεί η Δήμαρχος Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη!!!

Οπότε και χίλια δίκια να έχει ο «άμοιρος» ιδιοκτήτης… σε όλους μπαίνουν «ψύλλοι στα αυτιά»… δίκαια ή άδικα φυσικά.

Εξού και η 3ωρη «συζήτηση» για το θέμα, με εντάσεις, αντεγκλήσεις, τσακωμούς κλπ…

Και το «κουφό» της υπόθεσης ήταν ότι στην ψηφοφορία έγκρισης ή  όχι του θέματος… δεν έλαβε ούτε μία θετική ψήφο!!! Ούτε μία!!!  Και δεν μιλάμε για την θεσμική αντιπολίτευση ή τους ανεξάρτητους(αντιπολιτευόμενους) δημοτικούς συμβούλους, αλλά για τους αντιδημάρχους της διοίκησης και όλους τους υπόλοιπους που την στηρίζουν!!!

Άρα κάτι δεν έγινε σωστά στο όλο θέμα…

Δείτε το μεγαλύτερο μέρος της συγκεκριμένης συζήτησης σε video από την live μετάδοση του Fx: (σε κακή ποιότητα ομολογούμε, λόγω πολύ ασθενούς σήματος του ιντερνέτ μέσω κινητής τηλεφωνίας που είχαμε. Για ακόμα μία φορά τονίζουμε ότι η αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. του δήμου μας δεν έχει ιντερνέτ, εν έτη 2013!!!)

Video streaming by Ustream

Προηγούμενο άρθροΑΟΝΦ Άτταλος: Αγανάκτηση και προβληματισμός για το θέμα του προπονητηρίου
Επόμενο άρθροΠρωτάθλημα στον Στίβο η Α.Ε.Κ.!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.