“Παραιτήθηκε” ο Δήμαρχος με τα μεγάλα “Α…πίδια”!!! (video)

0

vounatsos12Σάλο έχει προκαλέσει ο “γνωστός” Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος με την δημόσια παρότρυνση του σε όλους τους Δημάρχους της χώρας που “έχουν αρχ@@@”… να παραιτηθούν!!!

Την πολιτική του παραίτηση στη διάθεση της ΚΕΔΕ υπέβαλε ο ίδιος και θα αποχωρίσει από τη θέση του αν ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο
Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του ήταν:
«Για να ενισχύσουμε τη διαπραγματευτική γραμμή της ΚΕΔΕ, υποβάλλω στη διάθεση του προεδρείου την πολιτική μου παραίτηση και κάλεσα τους συναδέλφους, με βαριά κουβέντα: όσοι έχουν αρχ@@@ να με ακολουθήσουν!», είπε ο Δημήτρης Βουνάτσος στο NewsIt, στο περιθώριο της έκτακτης συνεδρίασης της ΚΕΔΕ στο Caravel…

Eπίσης μιλώντας το Σαββάτο στον ΣΚΑΙ (στην εκπομπή του Γ. Αυτιά), προκάλεσε την αντίδραση των παρουσιαστών όταν, απευθυνόμενος στους συναδέλφους του, επανέλαβε τη φράση που είχε πει και στη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ «αν έχουν α…ίδια, να παραιτηθούν«.

Διευκρίνισε ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει «πολιτικές παραιτήσεις» από τους δημάρχους….

Προηγούμενο άρθροΑυτοκτόνησε π.αντιδήμαρχος…
Επόμενο άρθροΑν ψηφίσετε το νόμο για τις Κυριακές θα σας απαγορεύσω την είσοδο στις εκκλησίες…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.