Πάρκο Μουστακλή(3ο Δημοτικό): Το μαρτύριο του Στρατηγού… (Φωτορεπορτάζ)

0

moystaklhs

…επαναλαμβάνεται στα παιδιά μας…!

Αντιστράτηγος Σπύρος Μουστακλής:
Κρατήθηκε στα κρατητήρια του ΕΑΤ-ΕΣΑ για σαράντα επτά ημέρες όπου βασανίστηκε άγρια: «Του ζήτησαν να μαρτυρήσει / Δε μίλησε / Του τσάκισαν τα δόντια / Του τσάκισαν τα δάχτυλα / Του τσάκισαν τα πλευρά / Σιωπούσε / Του ’καψαν το στήθος / Του ’καψαν τα πόδια / Του ’καψαν την κοιλιά / Δε μαρτυρούσε / Του θραύσαν τις μασέλες / Του μάτωσαν τα νεφρά / Του συνθλίψαν τους όρχεις / Αυτός σιωπούσε / Κοίταζε μόνο / Αιώνες μακριά / Με τα μάτια / Του Ιησού»… Οι στίχοι είναι γραμμένοι από κάποιον άγνωστο, για το μαρτύριο του Αντιστράτηγου Σπύρου Μουστακλή …

Πάρκο Μουστακλή (3ο Δημοτικό):
Τα τελευταία χρόνια «μαρτυρούν» τα παιδιά μας, σε μια πλατεία-πάρκο τριτοκοσμικό… με την εγκατάλειψη, την βρωμιά και τις άκρως επικίνδυνες εγκαταστάσεις να απειλούν την υγεία τους…. Επίσης σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκεται το γηπεδάκι mini ποδοσφαίρου της περιοχής και σε κάθε περίπτωση τα παιδιά που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις όχι μόνο δεν μπορούν να αισθάνονται ικανοποιημένα από την ποιότητα του συγκεκριμένου αθλητικού χώρου, αλλά υπάρχουν και σημεία που μπορεί να καταστούν άκρως επικίνδυνα…

Δείτε το αποκλειστικό Φωτορεπορτάζ του Fx:

Κάντε ΚΛΙΚ πάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε πλήρες μέγεθος:

1-moustaklis DSCN8440 nea-filadelfeia-parko-moystaklh (1) nea-filadelfeia-parko-moystaklh (2) nea-filadelfeia-parko-moystaklh (3) nea-filadelfeia-parko-moystaklh (4) nea-filadelfeia-parko-moystaklh (5) nea-filadelfeia-parko-moystaklh (6) nea-filadelfeia-parko-moystaklh (8)

—————————————————————-
Από την νέα εφημερίδα του Fx-news, τεύχος Ιουνίου. Διαβάστε την on-lineΕΔΩ

Προηγούμενο άρθροΟι Αρχηγοί της χούντας – Τι έκαναν τις ημέρες του Αττίλα στην Κύπρο???
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση Ένωσης Γονέων Φ.Χ. για την κατάργηση των σχολικών φυλάκων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.