Οι Δημοτικές εκλογές και το «Τουρλού κατσαρόλας μυρωδάτο & καλοκαιρινάτο»!

0

tourlou-590_bΜέσα στην θερινή ραστώνη του Ιουλίου, τα «Μαγειρέματα» του 12άστερου Σεφ έχουν γεμίσει με καπνούς όλη την πόλη μας…

Το φαγητό που προσπαθούν να φτιάξουν είναι σαν το καλοκαιρινό αγαπημένο φαγητό «Τουρλού κατσαρόλας μυρωδάτο & καλοκαιρινάτο»:
Μελιτζάνες (κατά προτίμηση τσακώνικες), κολοκυθάκια, μέτριες πατάτες, πράσινες πιπεριές, πιπεριές Φλωρίνης, φρέσκα φασολάκια (προαιρετικά), ώριμες ντομάτες, μεγάλα κρεμμύδια, σκόρδο σε φετάκια, μαϊντανός ψιλοκομμένος, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο… είναι τα βασικά υλικά… που ο Σεφ προτείνει!!!

Το θέμα είναι όμως ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί αναγκαστικά ο Σεφ και… βλέπουμε τα κολοκυθάκια, τις μελιτζάνες και τα υπόλοιπα υλικά να το βάζουν στα πόδια…

Προηγούμενο άρθροΔείτε Live(με εικόνα & ήχο) το σημερινό Δημοτικό συμβούλιο στις 8.00μμ!
Επόμενο άρθροΟ Γιάννης Αντετοκούνμπο, η σημαία και το μέλλον…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.