Νίκη Κάρτσωνα και… 90’s! (photos)

0

Το 1995 ήταν μια καλή χρονιά για τα καλλιστεία, με την Ελένη Παπαιωάννου να κερδίζει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Ήταν όμως μια θρυλική χρονιά για τον ‘για παρηγοριά’ τίτλο της ‘Μις Φωτογένεια’, που είδε από το πουθενά να καταλήγει στα χέρια της Νίκης Κάρτσωνα,  ένα από τα ωραιότερα αιλουροειδή που έχουν ποτέ κοσμήσει ελληνική πασαρέλα.

Το πρώτο πράγμα που οφείλεις να καταλάβεις (και να αποδεχθείς) για την Νίκη Κάρτσωνα είναι ότι πιο έξυπνη και πιο ευλύγιστη από οποιαδήποτε άλλη Ελληνίδα μοντέλο έχεις ποτέ τολμήσει (σ.σ. είτε στο μυαλό σου, είτε σε συζήτηση με φίλους) να συγκρίνεις μαζί της.

Το πρώτο είναι κάτι που έχει αποδείξει με την -μετά το μόντελινγκ και την τηλεόραση- πορεία της αφού πλέον όχι μόνο είναι διευθύντρια μεγάλου life style σάιτ, αλλά έχει δραστηριοποιηθεί με επιτυχία επιχειρηματικά τόσο στον χώρο των spa, όσο και σε αυτόν της οργάνωσης εκδηλώσεων.

Και όταν λέμε δραστηριοποιηθεί, εννοούμε να ασχολείται σε καθημερινή βάση και να είναι πραγματικά καλή σε αυτό που κάνει. Και όχι για ‘τίτλους τιμής’ που κάποιος της έδωσε επειδή είναι ωραία.

Όσον αφορά την ευλυγισία της, αυτή οφείλεται στον επτάχρονο εγκλεισμό της στις ‘φυλακές ανηλίκων’ του Ολυμπιακού Σταδίου...

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ KΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ!

niki-kartsona (1) niki-kartsona (2) niki-kartsona (3) niki-kartsona (4) niki-kartsona (9) niki-kartsona (8) niki-kartsona (7) niki-kartsona (6) niki-kartsona (5) niki-kartsona (10) niki-kartsona (11) niki-kartsona (12) niki-kartsona (13)

 KARTSONA KARTSONA (1) KARTSONA (2) KARTSONA (3) KARTSONA (4) KARTSONA (5) KARTSONA (6) KARTSONA (7) KARTSONA (8) KARTSONA (9)

oneman.gr

Προηγούμενο άρθροΑΤΤΙΚΗ: Στο κόκκινο οι τιμές του όζοντος
Επόμενο άρθροΙωνικός Ν.Φ.: “Έφυγε” ο Γιώργος Γιαννόπουλος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.