Νέα Φιλαδέλφεια: 47χρονος έπνιξε τον 70χρονο φίλο του!

0

eglhma-parnitha-nea-filadelfeiaΜια “παρεξήγηση” μεταξύ φίλων μόνιμων κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας, οδήγησε στη δολοφονία ενός εκ αυτών.

Θύμα, ένας 70χρονος, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τυχαία από περιπατητή στις 17 Ιουλίου τις βραδινές ώρες μέσα σε γούρνα γεμάτη με τρεχούμενο νερό σε δασική περιοχή στην Πάρνηθα στη θέση «Μπαχούνια».

Αρχικά υπήρξε η εκτίμηση πως επρόκειτο για ατύχημα ή αυτοκτονία, ωστόσο ο ιατροδικαστής ανέφερε πως αιτία του θανάτου ήταν πνιγμός από το νερό ενώ το θύμα έφερε εκδορές στα χέρια και στα πόδια.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ερυθραίας εξ αρχής ερεύνησαν το ενδεχόμενο να γνωρίζει για την υπόθεση ο 47χρονος φίλος του θύματος με τον οποίο πήγαιναν στο συγκεκριμένο σημείο και κατανάλωναν αλκοόλ.

Αρχικά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υποστήριξε πως δεν γνώριζε κάτι για το θάνατο του ηλικιωμένου, ωστόσο στη συνέχεια ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, έπνιξε τον 70χρονο μετά από παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μαζί του.

Οπως προέκυψε από όσα είπε ο δράστης, οι δύο άνδρες ήταν φίλοι και εθισμένοι στο αλκοόλ. Σύμφωνα με τον ίδιο “κάποια στιγμή ζεστάσθηκαν και έβγαλαν τα ρούχα τους. Ο 70χρονος τότε, σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο 47χρονος, προέβη σε ένα σεξουαλικό υπονοούμενο το οποίο τον έθιξε”…

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Η κηδεία του 70χρονου έγινε το περασμένο Σαββάτο στον Κόκκινο Μυλο.

Προηγούμενο άρθροΠρωτάθλημα στον Στίβο η Α.Ε.Κ.!
Επόμενο άρθροΑιτήσεις για επιδοτούμενες θέσεις σε παιδικούς σταθμούς…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.