Μείωση στο 13% του ΦΠΑ στην εστίαση!

0

fpa1Τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η οποία τίθεται σε ισχύ από 1ης Αυγούστου.

Με τη μείωση του ΦΠΑ στο 13% και οι επιχειρήσεις δεν θα κλείσουν, και θα αυξηθούν οι θέσεις εργασίας, και θα αυξηθούν τα φορολογικά έσοδα, τόνισε.

“Συμβαίνουν σημαντικά και σημαδιακά πράγματα στη χώρα. Δεν θα εφαρμοστεί νέα μείωση στις συντάξεις και στους μισθούς των στρατιωτικών. Δεν θα εφαρμοστεί πρόσθετος φόρος 2/1οοο στους τζίρους των επιχειρήσεων”, είπε και τόνισε “έχουμε πετύχει τους στόχου και έχουμε σημειώσει πραγματική πρόοδο”.

“Όχι μόνο αποτρέπουμε κάποια δυσάρεστα, αλλά επιβάλουμε θετικές αλλαγές”, είπε, ενώ υπογράμμισε”πήρα πάνω μου την πρώτη μεγάλη μείωση φόρων”.

Σημειώνεται ότι ο ΦΠΑ στην εστίαση θα μειωθεί προσωρινά από την 1η Αυγούστου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2013.

Προηγούμενο άρθροΜελισσανίδης: Συζήτηση με “πρόσφυγες” οπαδούς της ΑΕΚ…
Επόμενο άρθροΦωτιά στην Πάρνηθα – Γενικός συναγερμός στην Πυροσβεστική
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.