Καλημέρα… ΑΕΚ

0

aekΠιο αργά από κάθε άλλη σεζόν, αλλά από πολύ νωρίς το πρωί οι παίκτες της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά στα Σπάτα. Το απόγευμα η ανοικτή προπόνηση για τον κόσμο και τα ΜΜΕ.

Μία νέα μέρα ξημερώνει για την ΑΕΚ. Αυτή τη βρίσκει μεν στη δυσάρεστη θέση να ξεκινά από την τρίτη κατηγορία, αλλά η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, η συστράτευση μεγάλων μορφών της ομάδας, η συσπείρωση και συμπαράσταση του κόσμου της, όπως και η προοπτική κατασκευής νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια δίνει ελπίδες για το αύριο.

Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν άρχισε αργά και νωρίς ταυτόχρονα. Αργά, καθότι φτάσαμε στις 22 Ιουλίου για να γίνει η «πρώτη», αλλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά από τη στιγμή που το νέο πρωτάθλημα αρχίζει στις 23 Σεπτεμβρίου. Αλλά και νωρίς, γιατί το ραντεβού στα Σπάτα ορίστηκε για τις 7:30, σχεδόν… χαράματα δηλαδή.

Παρά το πολύ πρωινό της ώρας, όλοι τους ήταν συνεπείς. Ο Βασίλης Δημητριάδης έφτασε εκεί από τις 6:30, μέχρι τις 7:00 είχε συγκεντρωθεί στο χώρο όλο το προπονητικό επιτελείο, ενώ στις 7:15 εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Εγγλέζοι» στο ραντεβού τους ήταν και οι παίκτες, με την παράσταση να κλέβουν ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο που έφτασε με ταξί, οι νεαροί παίκτες της ομάδας που πήγαν συνοδεία των γονιών τους, αλλά και ο χαμογελαστός Νίκος Γεωργέας που επέστρεψε στην οικογένειά του μετά από διάλειμμα ενός έτους. Στα Σπάτα εμφανίστηκε και ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο 18χρονος αμυντικός που πέρασε από Ολυμπιακό και Νίκη Βόλου, για να δοκιμαστεί από τον Τραϊανό Δέλλα.

Ο Αντώνης Κέζος επιθεώρησε την κατάσταση των δύο γηπέδων και η πρώτη προπόνηση άρχισε λίγο μετά τις 8:00 παρουσία 22 παικτών. Η πρωινή… ησυχία θα δώσει τη θέση της στην απογευματινή φασαρία. Η δεύτερη προπόνηση έχει οριστεί για τις 18:00 και μισή ώρα μετά θα ανοίξουν οι πόρτες στα Σπάτα για τους οπαδούς και τα ΜΜΕ.

Οι παίκτες που έδωσαν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση:

Τερματοφύλακες: Βούρας, Καραγκιολίδης, Ντούνης.
Αμυντικοί: Τσούπρος, Σταθάκης, Ντούμπερετ, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Αργυρίου, Γεωργέας.
Μέσοι: Κορδέρο, Ρόβας, Παληαρούτας, Κέζος, Ανάκογλου, Γροντής.
Επιθετικοί: Μπρέσεβιτς, Μούργκα, Καλογέρης, Ράμα (δεν έχει ανακοινωθεί).

sport-fm.gr

Προηγούμενο άρθροΟικογενειακά επιδόματα: Αρχίζει την Τετάρτη η πληρωμή τους
Επόμενο άρθροΠωλείται η λίστα του Σίντλερ στο e bay
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.