Εγκρίθηκε το πολυνομοσχέδιο – Στα “κάγκελα” οι Δήμοι…

2

POLYNOMOSXEDIO-DHMARXOI-POE-OTAΤην έγκριση της πλειοψηφίας της Βουλής πήρε τελικώς το πολυνομοσχέδιο με τις επίμαχες διατάξεις για το δημόσιο και την Αυτοδιοίκηση, αργά το βράδυ της Τετάρτης.  Με  153 ψήφους υπερψηφίστηκαν τα περισσότερα άρθρα του, αν και το άρθρο 81 που αφορούσε την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας «πέρασε» οριακά, καθώς το καταψήφισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Π. Κουκουλόπουλος.

Δύο ήταν οι απόντες από τους 155 βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, ο βουλευτής της ΝΔ Δ. Κυριαζίδης ο οποίος απουσίασε για οικογενειακούς λόγους και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης, ο οποίος ωστόσο ήταν παρών κατά τη συνεδρίαση.

Από αύριο, θα περιμένουμε την αντίδραση των δημάρχων(ΚΕΔΕ) και των εργαζομένων τους (ΠΟΕ-ΟΤΑ)…

Προηγούμενο άρθροΦωτιά στην Πάρνηθα – Γενικός συναγερμός στην Πυροσβεστική
Επόμενο άρθροΕκδήλωση αλληλεγγύης σήμερα στη ΄΄στρούγκα΄
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.