Δημοτικές εκλογές 2014: Με 42% από την πρώτη Κυριακή ο νέος Δήμαρχος!!!

0

dimotikes-ekloges1Σχεδόν σίγουρο στο να “κλειδώσει” η εκλογή Δημάρχου από τον πρώτο γύρω με ποσοστό 42%(από 51% που είναι σήμερα), στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου του 2014!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Fx, αυτό θα γίνει για λόγους “οικονομίας”, μιά και σε πολλούς δήμους της χώρας μας, η εκλογή από τον πρώτο γύρο των νέων Δημάρχων θα “γλιτώσει” το κράτος από “έξοδα”, διότι δεν θα χρειαστεί επαναληπτικός γύρος και την επόμενη Κυριακή.

Όσον αφορά τις σκέψεις που υπήρχαν για αλλαγή τρόπου εκλογής των νέων Διοικήσεων των Δήμων, με τα ξεχωριστά ενιαία ψηφοδέλτια  δημοτικών συμβούλων-Δημάρχων, μάλλον δεν θα εφαρμοστεί, τουλάχιστον στις εκλογές του 2014.

 

Προηγούμενο άρθροΠαραιτήθηκαν 25 Δήμαρχοι! Ποιοι θα είναι οι επόμενοι???
Επόμενο άρθροΑΕΚ Χάντμπολ: Ανακοίνωση πρόσκληση του Δημήτρη Λαζόπουλου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.