ΒΙΝΤΕΟ-Fx-news: Ολόκληρη η Συνέντευξη Δημήτρη Μελισσανίδη!

0

VIDEO-aek-melissanidhs-ghpedo-tatoi-10.07.2013Tο Fx-news.gr ήταν καλεσμένο στην συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο Tatoi club στην Βαρυμπόμπη.

Το θέμα της συνέντευξης ήταν το μέλλον της ΑΕΚ, τα νέα εισιτήρια διαρκείας και φυσικά το Νέο Γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας!!!

Η μεγάλη είδηση της συνέντευξης ήταν αυτό που είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σχετικά με τα σχέδια της ανέγερσης του νέου Γηπέδου της ΑΕΚ:

«Εμείς θα φτιάξουμε ένα καινούργιο γήπεδο, ακριβώς στην θέση και προς αντικατάσταση του παλιού γηπέδου. Δεν θέλουμε εμπορικές χρήσεις, σούπερ μάρκετ κλπ. Θέλουμε ένα γήπεδο που θα περιλαμβάνει το καλύτερο μουσείο των προσφύγων στην χώρα μας. Ένα γήπεδο που το ιδρυτικό του όνομα θα είναι «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»!!!

Σύμφωνα με αυτά που ακούσαμε από τον κ. Μελισσανίδη, τα σχέδια για την ανέγερση του νέου Γηπέδου, είναι ξεκάθαρα, θα καλύψει αποκλειστικά το παλιό περίγραμμα του γηπέδου που υπήρχε και χωρίς εμπορικούς χώρους….

Οπότε το νέο Γήπεδο της ΑΕΚ, η «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», είναι πλέον θέμα χρόνου…

Δείτε oλόκληρη την Συνέντευξη του Δημήτρη Μελισσανίδη!

Προηγούμενο άρθροΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γήπεδο ΑΕΚ-Συνέντευξη Δημήτρη Μελισσανίδη!
Επόμενο άρθροOAΣΗ: Μουσική βραδιά « ..στο φως του φεγγαριού» την Kυριακή στο θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.