ΑΕΚ: «Δυο τίτλοι και πορεία στην Ευρώπη»

0

diomidis_aek_Η κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα και μια μεγάλη πορεία στην Ευρώπη είναι ο στόχος της ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του τμήματος χάντμπολ, Δημήτρη Λαζόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM.

Παράλληλα, προανήγγειλε μια ακόμη ηχηρή μεταγραφή, πρόσθεσε πως η ομάδα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε οικονομικό πρόβλημα, ενώ μίλησε και για την ανάγκη στήριξης του Δημήτρη Μελισσανίδη, τον οποίο χαρακτήρισε ηγέτη.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Μπάλα δεν είναι μόνο μία» και στους Φλώρα Μιχαλοπούλου και Μιχάλη Ηλιού:

104353
«Οι δύο τίτλοι και μια πολύ μεγάλη πορεία στην Ευρώπη. Του χρόνου με τη βοήθεια του Θεού θέλουμε να κάνουμε ακόμη σπουδαιότερα πράγματα στην Ευρώπη. Εκεί μπροστά μας είναι η Δυναμό Μινσκ και άλλοι δύο αγώνες. Πιστεύω πως θα περάσουμε και τους δύο αντιπάλους και θα προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τους λόγους που αποφάσισε να ενισχύσει το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ:
«Πρώτα από όλα υπάρχει αγάπη για την ΑΕΚ. Το χάντμπολ το είχα βοηθήσει ξανά πριν 2 χρόνια. Οι περισσότεροι είναι ΑΕΚτζήδες και έχουν ένα πνεύμα που μου αρέσει. Έχω δεθεί με αυτά τα παιδιά ενώ και τα καινούρια έχουν την ίδια νοοτροπία. Είναι το μοναδικό τμήμα της ομάδας που πήρε τίτλους και θα παίξει Ευρώπη. Νομίζω πως η φετινή μας πορεία θα έχει απήχηση στον κόσμο. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως στην κεντρική Ευρώπη είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο άθλημα».

Για τις μεταγραφές και το ρόστερ της ΑΕΚ:
«Έπρεπε να βιαστούμε, γιατί οι υποχρεώσεις μας ξεκινούν νωρίς, οπότε έπρεπε η ομάδα να είναι έτοιμη ένα μην πριν για να δέσει. Θέλω αυτό το τμήμα να λειτουργεί επαγγελματικά. Οικονομικό πρόβλημα δεν θα υπάρξει, αλλά εγώ θέλω όλα να είναι στην εντέλεια. Έχουμε ένα φιλόδοξο σχέδιο για τις Ακαδημίες ώστε να ασχοληθούν πολλά παιδιά. Πιστεύω πως το άθλημα θα είναι στις τηλεοράσεις και θα τρελαίνει τα μικρά ΑΕΚόπουλα. Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει μια μεγάλη μεταγραφή ακόμα που με τους υπάρχοντες παίκτες θα δημιουργηθεί ένα πανίσχυρο ρόστερ. Δεν θέλω να πω ονόματα για την ώρα».

Για την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη:
«Επέστρεψε ο μεγάλος της ηγέτης, τον οποίο αναμέναμε τόσα χρόνια. Για την ΑΕΚ μόνο μια λέξη υπάρχει: Ενότητα. Όλοι μαζί να βοηθήσουμε για να οδηγήσει την ΑΕΚ στην κορυφή. Το γήπεδο θα φέρει χρήματα και θα στεγάσει το όνειρο κάθε ΑΕΚτζη.

Προηγούμενο άρθροΟι Δημοτικές εκλογές και οι απολύσεις στους Δήμους, προμηνύουν καυτό φθινόπωρο!
Επόμενο άρθροΑ.Ο.Π. Χαλκηδονικός: Με τον Βασίλη Ντάρλα θα χτίσει το μέλλον του…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.